2 x Liten touchpenna
Liten och exakt touch penna för pekskärmar. Utmärkt exempel, mobiltelefoner, spelare mp och spelmaskiner.

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Oiva S.
    Oiva S. (2018-01-18)
  • Produktfoto av Oiva S.
    Oiva S. (2018-01-18)
  • Produktfoto av Sirpa T.
    Sirpa T. (2016-08-03)

5/5 Ei sitten välttämättä toimi kaikissa kosketusnäytöissä!

Hyvän kokoinen ja laadukas. Teleskooppimekanismi toimii luotettavasti.

Pieni koko tuo sen ongelman että menee helposti hukkaan, mutta parempi sekin kuin että painuu kyljestä läpi istuessa :)

Hyvä ostos!
- Kokkola, Finland - ()
2/5 Läettämänne kirjekuori epätarkka ja ei sovellu kosketusnäytölle. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Lappeenranta, Finland - ()
3/5 Ne ovat toimineet ihan hyvin, ja luulen että niitä tulen aina tarvittaessa käyttämään. näiden kanssa haasteellista on että sais nepysymään mukana silloin kun niitä tarvitaan.

Hinta laatu suhde on kohdallaan.
- Järvenpää, Finland - ()
3/5 Näillä ei toimi mitkään meidän laitteista,on samsunkia,nokiaa,huaveita eikä mikään ota kontaktia,en tiedä minkälaisia puhe-elimiä näillä näpytellään,jospa joku kertoisi vai onko mennyt minulla ohi suun.
- Hyvinkää, Finland - ()
2/5 Tämä ei toimi, Tämä ei toimi, Tämä ei toimi, Tämä ei toimi, Tämä ei toimi, Tämä ei toimi, Tämä ei toimi, Tämä ei toimi, Tämä ei toimi, ainakaan mun kännykässä ja tabletissa? täytyy keksiä muuta käyttöä - vaikka avaimenperäksi! No hinta oli myös vitsi.
- Lappeenranta, Finland - ()
3/5 Varmaankin joillekkin hyvä, meillä ei toiminut lienee syynä vääränlainen puhelin. Niinpä palautin nuo. Ei kyllä miltään heppoiselta tuotteelta kuitenkaan vaikuttanut jotta suosittelen kuitenkin.
- Masala, Finland - ()

2 x Liten touchpenna

★★★★★
★★★★★
57 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt

Allmänt:

Liten och exakt touch penna för pekskärmar. Ett utmärkt tillbehör till mobiltelefoner och surfplattor. Längd: 66-86mm (teleskopisk)


Garanti:

3 månader