Fri frakt på alla köp över 700 kr
30 dagars öppet köp
Svensk kundtjänst
Cover/tangentbord till Lenovo Yoga Tab 3 10"
Skyddande cover och Bluetooth-tangentbord som är kompatibelt med Lenovo Yoga Tab 3 10,1 " Android 5.1.1 Tablet.
  • Cover/tangentbord till Lenovo Yoga Tab 3 10"
  • Cover/tangentbord till Lenovo Yoga Tab 3 10"
  • Cover/tangentbord till Lenovo Yoga Tab 3 10"

4/5 Kätevä ja kohtuullisen hyvin sopiva suoja+ näppäimistä Lenovon tabletille. Hiukan löysän oloinen ja alaosan lista tulee tielle. Pienillä modifikaatioilla (leikkaa + liimaa) saa kotelosta hyvin toimivan. Hintalaatusuhde OK, suosittelen!
- Turku, Finland - ()
4/5 Hyvin yhteensopiva Yoga tabletin kanssa, vaikka aluksi oli hankaluuksia laiteparin muodostamisessa (muutaman yrityksen jälkeen onnistui - älä siis luovuta ensimmäisellä kerralla). Suosittelen.
- Lappeenranta, Finland - ()
3/5 Ihan ok... vähän "paksu"...sais olla vähän vahvemmat magneetit tangentti pöydän alle...lipsuu helposti...Miten pitkä tää texti on oltava ennen kuis systeemi "hyväksyy sen". Kirjoitin jo miltä se mulle tuntuu käytäessäni sitä työmatkoilla.
- Närpiö, Finland - ()
3/5 Istui malliin sopivasti ja pienen kikkailun jälkeen bluetooth-yhteys toimii moitteettomasti näppäimistöstä tablettiin. Kotelo melko lörppä ja saapuessaan olikin liila eikä musta, kuten kuvassa. Meni isoisäni tablettiin, joten siinä ajaa asiansa hyvin. Hinta-laatu-suhde hyvä.
- Vantaa, Finland - ()
3/5 Näppäimistö on toimiva, satunnaisesti se ei reagoi tarpeeksi nopeasti mutta rauhallisemmalla kirjoitustahdillas se toimii hyvin. Magneetti kiinnitys toimii riittävän hyvin ja mahdollistaa näppäimistön irrottamisen kotelosta ilman ongelmia. Se ei ole kuitenkaan niin vahva ettei näppäimistö siirtyile laukussa. Lataus USB on kuitenkin eri puolella kuin tabletin ja se on hieman ärsyttävää.

Kotelo on liian ahdas jos haluaa käyttää seisontatukea. Tuen saa kyllä käyttöön mutta on käytettävä hieman voimaa sen auki ja kiinni saamiseen. Kokeilen luultavasti jos saisin leikattua koteloa hieman että tuen saisi auki ja kiinni ilman ongelmia sillä tuki on välttämätön omassa käytössä. Kotelo ei pysy kiinni jos näppäimistö on kotelossa mutta ilman sitä magneetit pitävät kannen kohtuullisen hyvin kiinni.

Kotelo on hyvälaatuisen tuntuinen ja se on parempi kuin ei mitään mutta tuotekehittely on kesken. Lataus USB on väärällä puolella, tuen aukko on liian pieni. Kotelossa saisi myös olla paikka stylukselle.
- Seinäjoki, Finland - ()
3/5 Toki hinta huomioiden tämä kotelo suojaa (ainakin) osan tabista. Mutta ei ehkä sittenkään ole se, jota olin hakemassa. Monille se saattaa olla juuri se oikea.
- Kerava, Finland - ()

Cover/tangentbord till Lenovo Yoga Tab 3 10"

★★★★★
★★★★★
7 Produktomdömen

Produkten går just nu inte att beställa
Se motsvarande produkter här
Se produktchefens nyheter här

Du kan också söka produkt här:
  • 30 dagars öppet köp

Detta skyddande cover har även ett Bluetooth-tangentbord som är kompatibelt med Lenovo Yoga Tab 3 10.1 "Android 5.1.1.

Med ett smart cover / tangentbord kan du enkelt omvandla din Lenovo Yoga Tab 3 10.1 " surfplatta till att mer likna en bärbar dator.


Specifikationer:

  • Kompatibel med: Lenovo Yoga Tab 3 10,1 "Android 5.1.1 Tablet

Medföljer:

1 x Skydd
1 x Tangentbord

Liknande produkter

Produkter du kanske är intresserade av: