Fri frakt på alla köp över 700 kr
30 dagars öppet köp
Svensk kundtjänst
Bluetooth tangentbord/flipcover till Teclast X98 Plus II surfplatta
Här ser du ett behändigt Bluetooth tangentbord/flipcover osm passar din Teclast X98 Plus II -surfplatta.
 • Bluetooth tangentbord/flipcover till Teclast X98 Plus II surfplatta
 • Bluetooth tangentbord/flipcover till Teclast X98 Plus II surfplatta

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Jussi R.
  Jussi R. (2016-12-25)
 • Produktfoto av Suvi H.
  Suvi H. (2016-11-01)
 • Produktfoto av Suvi H.
  Suvi H. (2016-11-01)

Våra kunders produktvideor

4/5 Tilasin tabletille näppiksen ja on hyvä, pienikokoinen näppäimistö. Toimii hyvin tabletilla ja älytelkkarissa. Suosittelen pientä ja toimivaa näppäimistöä etsiville.
- Minkiö, Finland - ()
4/5 Toiminnaltaan tama nappaimisto on hyvä. tasta puutuu kuitenkin skandinaaviset aakkoset. Laitteen liittäminen tabletin tai puhelimen Pariisi on helppoa Tilasin tabletin mukana Taman nappaimisto sielun kanssa. olisi ollut hyvä jos suojassa olisi ollut jokin kiinnitysten Anneli tallessa nappaimistolle. talloin nappaimisto pysyisi paremmin tabletin mukana ja suojassa.
- Helsinki, Finland - ()
5/5 Ostin suojan ja näppäimstön uudelle tabletilleni ja ovat toimineet moitteettomasti. Olen todella tyytyväinen. Voin suositella sitä muillekin.
- Kotka, Finland - ()
4/5 Näppäimistö ja tabletin kuoret ovat enemmän kuin hyvä lisä tabletille. Varsinkin Windowsin puolella näppäimistö tekee laitteesta käytännössä läppärinkorvikkeen. Kuoret tosin vaikuttavat siltä, että niiden käyttöikä ei ehkä ole niin hyvä kuin toivoisin, mutta kauniisti pitäen varmasti kestävät riittävän pitkään.

Näppäimistö on kuoressa kiinni magneetilla, mikä on mielestäni todella hyvä juttu. Alussa näppäimistön latauksen kanssa oli ongelmia, mutta ilmeisesti laite kaipasi muutaman kunnon latauksen ennenkuin lähti toimimaan. Välillä Bluetooth-näppäimistön yhdistäminen on haasteellista, erityisesti Windowsin puolella. Siksi kaipaisin ihan perinteistä piuha-mahdollisuuttakin, mutta kyllä tämän kanssa pärjää. Välillä pitää poistaa ja asentaa uudelleen, joka ärsyttää, mutta on periaatteessa pieni vaiva.
- Lielahti tl, Finland - ()
5/5 Laadukkaan oloinen näppäimistö.

Yhdistäminen Teclast X98 tablettiin onnistuu vaivattomasti, ja asetukset muuttamalla saa myös ääkköset toimimaan. Tosin sillon osan erikoismerkeistä joutuu etsimään ns. ulkomuistista, joka saattaa olla ongelma jos käyttää tietokonetta harvemmin..

Näppäimistön akku ladataan micro-usbllä, joten kaikkien android laitteiden laturit sopivat hyvin. Akun kesto on vähintääkin riittävä... aktiivisessa käytössä kestää about 4 päivää...
- Turku, Finland - ()

Bluetooth tangentbord/flipcover till Teclast X98 Plus II surfplatta

★★★★★
★★★★★
5 Produktomdömen

Produkten går just nu inte att beställa
Se motsvarande produkter här
Se produktchefens nyheter här

Du kan också söka produkt här:
 • 30 dagars öppet köp

Här ser du ett behändigt Bluetooth tangentbord/flipcover som passar din Teclast X98 Plus II -surfplatta. Skyddet har en flik som enkelt viks framför skärmen eller bakom enheten för att fungera som stöd om du vill ha den i ett upprätt läge.


Specifikationer:

 • Kompatibel med: Teclast x98 Plus II surfplatta
 • Bluetooth 3.0
 • Färg: Beige
 • Tangentbord: Genom att i tangentbordsinställningarna välja svenska hamnar de skandinaviska bokstäverna (Å, Ä och Ö) på sina vanliga platser
 • Vikt: 464 g

Liknande produkter

Produkter du kanske är intresserade av: