Bluetooth tangentbord/flipcover till Teclast X98 Plus II surfplatta
Här ser du ett behändigt Bluetooth tangentbord/flipcover som passar din Teclast X98 Plus II surfplatta. Kommer med ny Bluetooth teknik samt i en stilren design.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Jussi R.
  Jussi R. (2016-12-25)
 • Produktfoto av Suvi H.
  Suvi H. (2016-11-01)
 • Produktfoto av Suvi H.
  Suvi H. (2016-11-01)

Våra kunders produktvideor

4/5 Toiminnaltaan tama nappaimisto on hyvä. tasta puutuu kuitenkin skandinaaviset aakkoset. Laitteen liittäminen tabletin tai puhelimen Pariisi on helppoa Tilasin tabletin mukana Taman nappaimisto sielun kanssa. olisi ollut hyvä jos suojassa olisi ollut jokin kiinnitysten Anneli tallessa nappaimistolle. talloin nappaimisto pysyisi paremmin tabletin mukana ja suojassa.
- Helsinki, Finland - ()
5/5 Ostin suojan ja näppäimstön uudelle tabletilleni ja ovat toimineet moitteettomasti. Olen todella tyytyväinen. Voin suositella sitä muillekin.
- Kotka, Finland - ()
4/5 Näppäimistö ja tabletin kuoret ovat enemmän kuin hyvä lisä tabletille. Varsinkin Windowsin puolella näppäimistö tekee laitteesta käytännössä läppärinkorvikkeen. Kuoret tosin vaikuttavat siltä, että niiden käyttöikä ei ehkä ole niin hyvä kuin toivoisin, mutta kauniisti pitäen varmasti kestävät riittävän pitkään.

Näppäimistö on kuoressa kiinni magneetilla, mikä on mielestäni todella hyvä juttu. Alussa näppäimistön latauksen kanssa oli ongelmia, mutta ilmeisesti laite kaipasi muutaman kunnon latauksen ennenkuin lähti toimimaan. Välillä Bluetooth-näppäimistön yhdistäminen on haasteellista, erityisesti Windowsin puolella. Siksi kaipaisin ihan perinteistä piuha-mahdollisuuttakin, mutta kyllä tämän kanssa pärjää. Välillä pitää poistaa ja asentaa uudelleen, joka ärsyttää, mutta on periaatteessa pieni vaiva.
- Lielahti tl, Finland - ()
5/5 Laadukkaan oloinen näppäimistö.

Yhdistäminen Teclast X98 tablettiin onnistuu vaivattomasti, ja asetukset muuttamalla saa myös ääkköset toimimaan. Tosin sillon osan erikoismerkeistä joutuu etsimään ns. ulkomuistista, joka saattaa olla ongelma jos käyttää tietokonetta harvemmin..

Näppäimistön akku ladataan micro-usbllä, joten kaikkien android laitteiden laturit sopivat hyvin. Akun kesto on vähintääkin riittävä... aktiivisessa käytössä kestää about 4 päivää...
- Turku, Finland - ()

Bluetooth tangentbord/flipcover till Teclast X98 Plus II surfplatta

★★★★★
★★★★★
4 Produktomdömen

 • 30 dagars returrätt

Här ser du ett behändigt Bluetooth tangentbord/flipcover som passar din Teclast X98 Plus II -surfplatta. Skyddet har en flik som enkelt viks framför skärmen eller bakom enheten för att fungera som stöd om du vill ha den i ett upprätt läge.


Specifikationer:

 • Kompatibel med: Teclast x98 Plus II surfplatta
 • Bluetooth 3.0
 • Färg: Beige
 • Tangentbord: Genom att i tangentbordsinställningarna välja svenska hamnar de skandinaviska bokstäverna (Å, Ä och Ö) på sina vanliga platser
 • Vikt: 464 g

229 SEK Info om moms
Antal  Lägg i kundvagnen »
- Produkten finns i lager! 4 st
- Nästa inkommande leverans om h h i min och 00 s
- Skickas från centrallagret. Leveranstid 2-4 veckor.
- Produkten finns också i vårt finska lager med leveranstid på 3-5 dagar. (Byt lager här)  

Liknande produkter