iPad Air Flip-cover
Detta flip-cover är utformat för iPad Air tablet, så skyddet har öppningar för alla knappar och kameran.

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Lassi H.
    Lassi H. (2015-02-02)
  • Produktfoto av Lassi H.
    Lassi H. (2015-02-02)

5/5 Oikein hyvä tuote , kovassa käytössa mukana aina maastosta sohvalle.

Saranat rispaantuu ,mutta ei katkenneet nopeasti , on kumminkin kestäneet menoa. Hinta laatusuhteen oiva valinta.
- Alapitkä, Finland - ()
4/5 Laadukkaan oloinen flip cover. Ainostaan iPad air 2:n kameran linssi ei täysin osu sille tarkoitetun reijän kohdalle. Materiaaleiltaan todella hyvän tuntuinen, voisi luulla kalliimmaksikin!
- Haarajoki, Finland - ()
4/5 Suojakotelo istuu iPad Air 2:een kuin valettu. Materiaalit kohtuullisen laadukkaita ja työ siistiä. Kortti ja setelitaskut kannessa, jotka ovat ihan käyttökelpoisia. Magneetti kuoren kannessa sulkee iPadin ja magneettikiinnitys pitää kannet paikoillaan. Tuote tekee sen, mihin se on tarkoitettukin.
- Turku, Finland - ()
4/5 Hintansa väärti. Kohta vuoden palvellut päivittäisessä hyvin aktiivisessa käytössä. Suojaa laitteen hyvin ja on hyvin käyttännöllinen. Suosittelen.

Opa Espoosta
- Espoo, Finland - ()
5/5 Todella hyvä suojakotelo .....

kohta käytössä ollut 6kk ja vieläkin uuden veroinen
- Aura, Finland - ()
4/5 Kuoret olivat jopa paremmat kuin ajattelin. Sen hetkisistä myyntikuvista ei käynyt ilmi, että padin saa myös pysymään pystyssä kuoren avulla eli samanlailla miten se on yhdessä tämän hetkisissä myyntikuvissa. Suojakuoren väri ei täsmännyt myyntikuvissa olevaan punaiseen väriin vaan se oli pinkki, muttei sillä käytön kannalta ole mitää merkitystä. Kuoret ei olleet mitenkään pahan hintaiset ja käytännöltään kuoret ovat hyvät.
- Rahula, Finland - ()

iPad Air Flip-cover

★★★★★
★★★★★
7 Produktomdömen

Detta flip-cover är utformat för iPad Air tablet, så skyddet har öppningar för alla knappar och kameran. Skyddet är tillverkat av högkvalitativt material som skyddar din surfplatta väl, och du kan dessutom vika skyddet i en bekväm vinkel när du vill titta på filmer eller videor. Det skyddande höljet har plats för två kreditkort.
iPad Air flip-cover erbjuder det bästa skyddet genom att förhindra repor som lätt uppstår på displayen eller bakstycket. Magnetfäste gör att locket inte öppnas av misstag.

 


Medföljer:

  • 1 x iPad Air Flip-cover