iPad Air Smart-cover
Slimmat och lätt är detta iPad Air skal för att skydda plattan från alla sidor. Locket kan vikas på tre olika ställen, så att du kan använda det som ett visningsstativ och du kan då se på filmer från en önskad vinkel.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Satu U.
  Satu U. (2015-07-22)
 • Produktfoto av Satu U.
  Satu U. (2015-07-22)
 • Produktfoto av Mikael N.
  Mikael N. (2015-07-11)
 • Produktfoto av Mikael N.
  Mikael N. (2015-07-11)
 • Produktfoto av Tessa
  Tessa (2014-07-13)
 • Produktfoto av Tessa
  Tessa (2014-07-13)

Våra kunders produktvideor

5/5 Oikein hyvä ostos- edullinen vastaa odotuksiani????

Tuote on sopiva airpadilleni vaaleansininen muitakin värejä löytyy - suojaa ipadiini kolhuilta! Kiitos...
- Oulu, Finland - ()
5/5 I Padin cover kansi tyttärelle. Kovan haun takana tämä malli, joka käyttäjää erityisesti miellyttää. On ollut siihen erittäin tyytyväinen. Suositellut ostotapaa myös ystävilleen.
- Lempäälä, Finland - ()
3/5 Oli käytössä puolisen vuotta, pääasiassa kansi, koska en muovikoteloista suuremmin pidä muutenkaan. Kiinnike toimi tyydyttävästi magneetin päästäessä irti pystyasennossa, olisi ehkä taivuttelemalla saanut paremmin toimimaan. Varsinainen käytön lopettamisen syy oli reunojen rispaantuminen ja siitä irtoamaan alkaneet langanpätkät.
- Helsinki, Finland - ()
3/5 Ostin tämän iPad Air 2 suojaksi. Hinta on halpa verrattuna Applen omiin kuoriin, mutta näkyy valitettavasti myös laadussa.

Kannen magneettinen kiinnitystanko oli jo saapuessaan hieman mutkalla, mutta pienellä sormin taivuttelulla sain sen istumaan tukevasti.

Toinen huomio että takakannen kamera-aukko ei osu ainakaan Air 2:een kunnolla, kuten kuvasta näkyy. Lisäksi etukannen reunat ovat alkaneet rispaatumaan kuukauden käytön jälkeen.

Viat poislukien ihan mainio tuote. Ei kuitenkaan mielestäni hintansa väärti.
- Espoo, Finland - ()
5/5 Cover kansi iPadille on edullinen ja helppo tapa suojata tablettia. Helppo kiinnittää paikalleen ja se myös pysyy siinä. Virta käynnistyy ja iPad on heti käyttövalmiina kun kannen avaa, ja kansi toimii telineenä iPadille. Ihania värejä ja kun kansi on niin edullinen, niitä voi hankkia useita ja vaihtaa helposti vaikka mielialan mukaan
- Kälviä, Finland - ()
5/5 Anoppi sai tästä hyvän ja edullisen suojan laitteelleen ja pitänyt todella paljon...varsinkin kun sai edullisemmin kuin muualta...
- Kouvola, Finland - ()

iPad Air Smart-cover

★★★★★
★★★★★
10 Produktomdömen

 • 30 dagars returrätt
Slimmat och lätt är detta iPad Air skal för att skydda plattan från alla sidor. Locket kan vikas på tre olika ställen, så att du kan använda det som ett visningsstativ och du kan då se på filmer från en önskad vinkel. Tillverkat av slitstarkt och bekvämt filtmaterial. Inuti höljet finns mjukt tyg för att skydda plattan från överhettning och damm.

 


Medföljer:

 • 1 x Smart cover

 

Garanti:

3 månader

Produkten är inte tillgänglig för tillfället
Produkten finns också i vårt centrallager till lägre pris. (Byt lager här)

Liknande produkter