Fri frakt på alla köp över 700 kr
30 dagars öppet köp
Svensk kundtjänst
BMW serviceljus återställare 20-pin
En enkel enhet som släcker störande lampor på instrumentbrädan.

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Aleksi M.
    Aleksi M. (2016-05-18)
  • Produktfoto av Timo K.
    Timo K. (2016-02-09)
  • Produktfoto av Elmo H.
    Elmo H. (2014-07-20)

5/5 Toimii hyvin BMW Z3:ssa. Jostain syystä huoltovalo ei sammunut perinteisellä pinnien yhdistämisellä hyppylangalla, mutta sen sijaan tällä laitteella nollaantui. Toimii!
- Vaasa, Finland - ()
4/5 Hyvin toimi ja edullinen vaihtoehto e39:n huoltovälin ja öljynvaihtovälin nollaaja. Aika halvan oloinen, mutta hyvin toimii ja ajaa asiansa. Hyvä hinta- laatusuhde.
- Kauniainen, Finland - ()
3/5 Olen saanut nollattua e38 740i vm.-99 huoltovalon vaihtelevalla menestyksellä. Voi olla vika myös käyttäjässä mutta jokakerralla ei meinaa nollaantua huoltonäyttö.
- Mäntyharju, Finland - ()
5/5 Hyvä laite BMW:n omistajalle. Helppo nollata huoltovalot; laite kiinni pistokkeeseen, virta päälle ja nappia painamalla valot kuitattu! Testattu toimivuus -99 520i.
- Nivala, Finland - ()
5/5 Käyttökelpoinen ja edullinen laite, joka tekee tehtävänsä. Tuossa kun olisi vielä liitosmahdollisuus kannettavaan PC:hen, niin se olisi täydellinen - mutta silloin hintakin olisi tietty korkeampi. Suosittelen muillekin Bemaristeille.
- Harjamäki, Finland - ()
5/5 Tuote toimi odotetulla tavalla ainakin bmw e34 525tds vm-95 ja bmw e39 530d vm-99. Laitteessa on mielestäni hyvä hinta-laatu suhde ja laite on helppo käyttöinen
- Jurva, Finland - ()

BMW serviceljus återställare 20-pin

★★★★★
★★★★★
23 Produktomdömen

Produkten går just nu inte att beställa
Se motsvarande produkter här
Se produktchefens nyheter här

Du kan också söka produkt här:
  • 30 dagars öppet köp

En enkel enhet som släcker störande lampor på instrumentbrädan. Läsaren  har två olika knappar för olika serviceljus. Anslut enheten till din BMW via 20-pin uttag, tryck sedan på knappen och lamporna släcks! Denna enhet är kompatibel med något äldre BMW-modeller som använder 20-pin kontakt. 

 
e-ville blogi Obd

Garanti:

6 månader

Produkter du kanske är intresserade av: