Gratis frakt vid köp över 700kr
30 dagars öppet köp
Svensk kundtjänst
BMW serviceljus återställare 20-pin
En enkel enhet som släcker störande lampor på instrumentbrädan.

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Aleksi M.
    Aleksi M. (2016-05-18)
  • Produktfoto av Timo K.
    Timo K. (2016-02-09)
  • Produktfoto av Elmo H.
    Elmo H. (2014-07-20)

4/5 Hyvin toimi ja edullinen vaihtoehto e39:n huoltovälin ja öljynvaihtovälin nollaaja. Aika halvan oloinen, mutta hyvin toimii ja ajaa asiansa. Hyvä hinta- laatusuhde.
- Kauniainen, Finland - ()
5/5 Hyvä laite BMW:n omistajalle. Helppo nollata huoltovalot; laite kiinni pistokkeeseen, virta päälle ja nappia painamalla valot kuitattu! Testattu toimivuus -99 520i.
- Nivala, Finland - ()
3/5 Olen saanut nollattua e38 740i vm.-99 huoltovalon vaihtelevalla menestyksellä. Voi olla vika myös käyttäjässä mutta jokakerralla ei meinaa nollaantua huoltonäyttö.
- Mäntyharju, Finland - ()
5/5 Käyttökelpoinen ja edullinen laite, joka tekee tehtävänsä. Tuossa kun olisi vielä liitosmahdollisuus kannettavaan PC:hen, niin se olisi täydellinen - mutta silloin hintakin olisi tietty korkeampi. Suosittelen muillekin Bemaristeille.
- Harjamäki, Finland - ()
5/5 Tuote toimi odotetulla tavalla ainakin bmw e34 525tds vm-95 ja bmw e39 530d vm-99. Laitteessa on mielestäni hyvä hinta-laatu suhde ja laite on helppo käyttöinen
- Jurva, Finland - ()
5/5 Näppärä työkalu autoon, kun itse vaihtelee öljyt ja tekee huollot. Ei tarvitse maksaa kalliita nollaus maksuja merkkiliikkeissä, kun tämän hommaa. Ei ole mikään älyttömän laadukkaan olonen, mutta ajaa täysin asiansa ja itellä oli käytössä 2 vuotta ja vaihtoi omistajaa auton mukana.
- Jyväskylä, Finland - ()

BMW serviceljus återställare 20-pin

★★★★★
★★★★★
22 Produktomdömen

  • 30 dagars öppet köp

En enkel enhet som släcker störande lampor på instrumentbrädan. Läsaren  har två olika knappar för olika serviceljus. Anslut enheten till din BMW via 20-pin uttag, tryck sedan på knappen och lamporna släcks! Denna enhet är kompatibel med något äldre BMW-modeller som använder 20-pin kontakt. 

 
e-ville blogi Obd

Garanti:

6 månader

129 SEK + moms (läs mer)
Antal  Lägg i kundvagnen »

Skickas från vårt kinesiska lager. Beräknad leveranstid är 3-5 veckor. Observera att förtullning krävs vid beställningar från detta lager och att moms tillkommer. Lagersaldo: 5 st
Tid tills ordern behandlas h h i min och 00 s
- Information om betalningsmetoder

Liknande produkter

Produkter du kanske är intresserade av: