BMW serviceljus återställare 20-pin
En enkel enhet som släcker störande lampor på instrumentbrädan.

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Aleksi M.
    Aleksi M. (2016-05-18)
  • Produktfoto av Timo K.
    Timo K. (2016-02-09)
  • Produktfoto av Elmo H.
    Elmo H. (2014-07-20)

5/5 Hyvä laite BMW:n omistajalle. Helppo nollata huoltovalot; laite kiinni pistokkeeseen, virta päälle ja nappia painamalla valot kuitattu! Testattu toimivuus -99 520i.
- Nivala, Finland - ()
5/5 Käyttökelpoinen ja edullinen laite, joka tekee tehtävänsä. Tuossa kun olisi vielä liitosmahdollisuus kannettavaan PC:hen, niin se olisi täydellinen - mutta silloin hintakin olisi tietty korkeampi. Suosittelen muillekin Bemaristeille.
- Harjamäki, Finland - ()
3/5 Olen saanut nollattua e38 740i vm.-99 huoltovalon vaihtelevalla menestyksellä. Voi olla vika myös käyttäjässä mutta jokakerralla ei meinaa nollaantua huoltonäyttö.
- Mäntyharju, Finland - ()
5/5 Tuote toimi odotetulla tavalla ainakin bmw e34 525tds vm-95 ja bmw e39 530d vm-99. Laitteessa on mielestäni hyvä hinta-laatu suhde ja laite on helppo käyttöinen
- Jurva, Finland - ()
5/5 Näppärä työkalu autoon, kun itse vaihtelee öljyt ja tekee huollot. Ei tarvitse maksaa kalliita nollaus maksuja merkkiliikkeissä, kun tämän hommaa. Ei ole mikään älyttömän laadukkaan olonen, mutta ajaa täysin asiansa ja itellä oli käytössä 2 vuotta ja vaihtoi omistajaa auton mukana.
- Jyväskylä, Finland - ()
5/5 Teki mitä piti. Vähän halvan oloinen kapistus, mutta niin oli hintakin. Oiva laite, jos et halua maksaa huollossa pelkästä nollauksesta, etkä halua leikkiä hyppylankojen kanssa. Öljyvalon katkaisi itsestään, inspection/kellovalon pidin 12 sekuntia. Toimii.
- Seinäjoki, Finland - ()

BMW serviceljus återställare 20-pin

★★★★★
★★★★★
21 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt

En enkel enhet som släcker störande lampor på instrumentbrädan. Läsaren  har två olika knappar för olika serviceljus. Anslut enheten till din BMW via 20-pin uttag, tryck sedan på knappen och lamporna släcks! Denna enhet är kompatibel med något äldre BMW-modeller som använder 20-pin kontakt. 

 
e-ville blogi Obd

Garanti:

6 månader

129 SEK Info om moms
Antal  Lägg i kundvagnen »
- P.g.a det Kinesiska nyåret är PRODUKTENS leveranstid undantagsvis 4-6 veckor
Se produkterna i det Nordiska lagret. Leveranstid 3-5 dagar!

Liknande produkter