Diagnostic tool | BMW Carsoft 6.5
BMW Carsoft on todella suosittu diagnosointiohjelmisto BMW-merkkisille autoille. BMW Carsoft 6.5 -ohjelmisto tulee pakkauksessa mukana tai uudempia versioita...

5/5 Tuote oli hyvä mutta ei toiminut minun autooni. Autoni ei tukenut kyseistä ohjelmaa, toimi kaverin autossa kyllä, ostos oli ihan hyvä . bmw e36 kanssa ei toiminut
- Pori, Finland - ()
5/5 Toimii ainakin minulla e36 vm.95 Lukee kaikki saatavilla olevat carsoftin moduulit. CDstä en tiedä toimiiko se kun ei ole cd-asemaa tietokoneessa tai miniläppärissä, mutta ohjelman kyllä löytää netistä ja suht helppo asentaa. Itse on kyllä hyvä, ei ole ollut mitään yhdistämisvaikeuksia edes usb-rs232 adapterin kanssa. Toimi hyvin win7 64-bittiselläkin.

Suosittelen kyllä hyvillä mielin jos tarvitsee BMWstä lukea vikakoodit.
- Savonlinna, Finland - ()
4/5 toimii e39 ja e61 kun tinasi 7ja8 pinnit yhteen,mukana tuleva cd levy oli halki kun oli paperitaskussa ei kovassa suojakotelossa matkannut lappiin
- Törmä, Finland - ()
4/5 Tuote vastasi odotuksia. Testattu nyt seuraavissa malleissa -> e39 528 -97, e46 318 -00, e36 325 -96. Mukana oleva levyke ei toiminut, mutta ohjelmisto löytyi netistä. Oma homma oli löytää vanha läppäri ja siihen windows xp.
- Ylivieska, Finland - ()
5/5 Käytin tuotetta bmw x5 airbac valon vian tutkimiseen ja vika löytyi kyseisen laitteen avulla.Toimi kuin pitikin sen jälkeen kun löytyi tarpeeksi vanha tietokone johon ohjelma suostui asentumaan se tarvitsi vanhenman Windows 7 32 bittisen ohjelman.Suosittelen tuotetta muillekin.
- Rajamäki, Finland - ()
4/5 Toimii hyvin vanhemmissakin bemareissa. Asennus hieman monimutkainen eikä toimi 64-bittisen windows 7 kanssa mut muilla käyttöjärjestelmillä kyllä. Päihittää mennen tullen korjaamoiden vikakoodinlukijat jolla ei saa edes yhteyttä omaan autooni!
- Turku, Finland - ()

Diagnostic tool

BMW Carsoft 6.5

★★★★★
★★★★★
11 Produktomdömen

BMW Carsoft is really popular with diagnostic software for BMW cars. BMW Carsoft 6.5 software will be included in the kit or the newer versions can be downloaded from the internet. This device works even with the latest BMW models. The device is connects to your computer via serial port. BMW Carsoft is practical tools to overcome the car's maintenance. It shows live engine data: speed, temperature, air temperature, the gas position, the lambda values, etc. Read the car information (VIN, calibration IDs, calibration verification numbers CVNs) and much more ... Affordable and good quality car diagnostic tool for BMW owners!


Medföljer:

  • BMW Carsoft changer
  • OBD2 cable
  • 20-pin adapter
  • serial cable
  • software CD

Garanti:

6 månader