Fri frakt på alla köp över 700 kr
30 dagars öppet köp
Svensk kundtjänst
OBD2 Återställare BMW
En enkel enhet som återställer instrumentbrädan och ger dig information kring störande varningslampor.

5/5 BMW e46 2003 nollasin huoltovalon, eikä enään tee mieli käyttää BMW:n omaa nollausta. Todella hyvä laite ja nopea. Hinta laatu suhde

erinomainen. Ei kaduta tämän laitteen osto. Suosittelen kaikille BMW:n

omistajille.
- Keuruu, Finland - ()
4/5 Edullinen ja helposti toimiva laite jolla voi nollaukset suorittaa pienin kustannuksin. maksaa itsensä takaisin ensimäisellä nollauskerralla.
- Tornio, Finland - ()
1/5 Laite ei toiminut BMW Z3 2,0 vm 2000, autossa sekä 20-pin pistoke komehuoneessa että OBD-2 pistoke ratin alla. Syy toimimattomuuteen ei selvinyt. Sain rahat takaisin asiakaspalautuksena ja ostin muuta tilalle.
- Espoo, Finland - ()
5/5 Tomi hyvin BMW 330XD 2002 ja X5 2006.Helppo käyttä.Hyvä laite,laadukan tuntuinen.Hyvä hinta!Obd 2 kiini ja nollaus onnistu hyvin.ei valittamista
- Renko, Finland - ()
3/5 helppo ja halpa tapa nollata huolto valot :) helpompaa vaan laittaa pistoke kiinni kun alkaa mittarista rukkaan ja pelleileen siin menee nopeesti aikaa kauemmin.. :)
- Koskenpää, Finland - ()
5/5 todella pelasi niin kuin piti. helpompi tällä kuitata kuin painella koe taulun nappia, jos sais tuurilla oikean valikon auki. 5min ja vaihtoväli kuitattu.maksaa kans ittensä ekalla kertaa.
- Seinäjoki, Finland - ()

OBD2 Återställare BMW

★★★★★
★★★★★
10 Produktomdömen

Produkten går just nu inte att beställa
Se motsvarande produkter här
Se produktchefens nyheter här

Du kan också söka produkt här:
  • 30 dagars öppet köp

Allmänt:

En enkel enhet som återställer instrumentbrädan och ger dig information kring störande varningslampor. Anslut enheten till din BMW:s OBD2 uttag, tryck på den högra knappen och ljuset är borta! Fungerar med alla OBD2 BMW modeller. 
 
 
Garanti:

Produkten har 6 månaders garanti.

 

 

 

 e-ville blogi Obd


Garanti:

6 månader

Liknande produkter

Produkter du kanske är intresserade av: