OBD2 Återställare BMW
En enkel enhet som återställer instrumentbrädan och ger dig information kring störande varningslampor.

4/5 Edullinen ja helposti toimiva laite jolla voi nollaukset suorittaa pienin kustannuksin. maksaa itsensä takaisin ensimäisellä nollauskerralla.
- Tornio, Finland - ()
5/5 Tomi hyvin BMW 330XD 2002 ja X5 2006.Helppo käyttä.Hyvä laite,laadukan tuntuinen.Hyvä hinta!Obd 2 kiini ja nollaus onnistu hyvin.ei valittamista
- Renko, Finland - ()
3/5 helppo ja halpa tapa nollata huolto valot :) helpompaa vaan laittaa pistoke kiinni kun alkaa mittarista rukkaan ja pelleileen siin menee nopeesti aikaa kauemmin.. :)
- Koskenpää, Finland - ()
5/5 todella pelasi niin kuin piti. helpompi tällä kuitata kuin painella koe taulun nappia, jos sais tuurilla oikean valikon auki. 5min ja vaihtoväli kuitattu.maksaa kans ittensä ekalla kertaa.
- Seinäjoki, Finland - ()
3/5 Ihan hyvä tuote. Mutta helpompi nollailla netistä löytyvillä ohjeilla.

Senkun painelee nappeja...

Muuten toimii OK ja huollot nollautuu. Taidan ostaa seuraavaksi edibas....
- Vaasa, Finland - ()
ei toiminut 99 vuoden e46 bemarissa obd 2 pistokkeesta. eikä myöskään siitä 20 pinnisestä joka on nokkapellin alla adapterin avulla.
- Vuorentausta, Finland - ()

OBD2 Återställare BMW

★★★★★
★★★★★
8 Produktomdömen

Allmänt:

En enkel enhet som återställer instrumentbrädan och ger dig information kring störande varningslampor. Anslut enheten till din BMW:s OBD2 uttag, tryck på den högra knappen och ljuset är borta! Fungerar med alla OBD2 BMW modeller. 
 
 
Garanti:

Produkten har 6 månaders garanti.

 

 

 

 e-ville blogi Obd


Garanti:

6 månader