OBD Opel Airbag resetter
En enkel enhet som återställer lamporna på instrumentpanelen för airbag och andra felindikator-ljus.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Mikko M.
  Mikko M. (2016-09-08)
 • Produktfoto av Mikko M.
  Mikko M. (2016-09-08)
 • Produktfoto av Sami V.
  Sami V. (2015-05-04)
 • Produktfoto av Sami V.
  Sami V. (2015-05-04)
 • Produktfoto av Sami V.
  Sami V. (2015-05-04)
 • Produktfoto av Jukka K.
  Jukka K. (2014-09-28)
 • Produktfoto av Sharaf muhiadin A.
  Sharaf muhiadin A. (2014-08-31)

Våra kunders produktvideor

4/5 En ole päässyt vielä testaamaan kun minun auto on tampereella mutta laitan sitten paremmat arvostelut kun saan auton kotiin että voin testata

pitäisi saada tuo airbakin valo sammumaan ennen katsastusta toivottavasti toimii niin kun pitääkin ei ainakaan hinnalla ole pilattu tuotetta
- Hyvinkää, Finland - ()
5/5 Toimii, vaikka ajoneuvosta luopuminen oli massiivisempaa ja arvostelen enempi ajoneuvo joka vaatii puijausta ollakseen auto, laiteena toimiva

nopealta ja laadukas laitteiste hinta edullisempi kuin korjaamolla, mutta

hylkyyn koko ajoneuvo laitteistosta huolimatta.
- Lahti, Finland - ()
1/5 Viimenen kerta kun tilaan e-villestä. Tuote jäi tulliin ku eivät laittaneet paketin arvoksi 22e. Ebaysta tilatessani aina ovat laittaneet. tuote kuitenkin alle 30e. Nyt sitten tulliselvitystä ja veroja maksamaan. E-ville ei helpota kiinan tilauksen tekemistä, päinvastoin. Tuotteen toimivuudesta en voi sanoa kun tuote tosiaan tullissa. Oisi pitäny tilata lahjana, jolloin paketin arvo saa olla 45e. mut ei kokemusta/en tienny sitä mahdollisuutta.
- Jyväskylä, Finland - ()
2/5 Ensimmäisen kerran koitin virrat päällä mutta lykkäs Fail-valon palamaan, ja toisen kerran koitin auton ollessa käynnissä, sama Fail-valo jälleen.

Muutaman päivän jälkeen laitoin auton käyntiin niin airbagin valo olikin sammunut. Ilmeisesti laite sitten kumminkin nollasi valon.

Laite itsessään on halvan muovin tuntuinen ja näköinen.
- Kauhajoki, Finland - ()
5/5 Opelin airbägin valo syttyi jatkuvasti palamaan kun kuskin penkkiä siirrettiin. Laitoin penkin alla oleviin sähköliitoksiin contact cleaneria.Nollaajan piuha kiinni ja auto käyntiin. Punaista nappia painoin ja hetken odottelin niin valo sammui. Ei ole syttynyt viikkoon uudelleen. Minkäänlaisia ohjeita ei ollut mukana, mutta oli helppo käyttää ilmankin. Eli toimi ainakin mulla.
- Muhola, Finland - ()
4/5 Käytännöllinen laite turvatyynyn nollaukseen.Kokeiltu opel astra g ja siinä toimii moitteitta ja saatu muutamat kerrat nollattua airbagin valo.Hinta-laatu kohdillaan.
- Iisalmi, Finland - ()

OBD Opel Airbag resetter

★★★★★
★★★★★
16 Produktomdömen

 • 30 dagars returrätt
En enkel enhet som återställer lamporna på instrumentpanelen för airbag och andra felindikator-ljus. Anslut enheten till din Opels OBD-2 uttag, tryck på knappen, Rensa och lampan släcks! Fungerar med alla OBD-2 kompatibla Opel-modeller.
 
e-ville blogi Obd

Garanti:

6 månader

299 SEK Info om moms
Antal  Lägg i kundvagnen »
- Produkten finns i lager! 2 st
- Nästa inkommande leverans om h h i min och 00 s
- P.g.a det Kinesiska nyåret är produktens leveranstid undantagsvis 3-4 veckor

Liknande produkter