Gratis frakt vid köp över 700kr
30 dagars öppet köp
Svensk kundtjänst
OBD Opel Airbag resetter
En enkel enhet som återställer lamporna på instrumentpanelen för airbag och andra felindikator-ljus.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Mikko M.
  Mikko M. (2016-09-08)
 • Produktfoto av Mikko M.
  Mikko M. (2016-09-08)
 • Produktfoto av Sami V.
  Sami V. (2015-05-04)
 • Produktfoto av Sami V.
  Sami V. (2015-05-04)
 • Produktfoto av Sami V.
  Sami V. (2015-05-04)
 • Produktfoto av Jukka K.
  Jukka K. (2014-09-28)
 • Produktfoto av Sharaf muhiadin A.
  Sharaf muhiadin A. (2014-08-31)

Våra kunders produktvideor

4/5 En ole päässyt vielä testaamaan kun minun auto on tampereella mutta laitan sitten paremmat arvostelut kun saan auton kotiin että voin testata

pitäisi saada tuo airbakin valo sammumaan ennen katsastusta toivottavasti toimii niin kun pitääkin ei ainakaan hinnalla ole pilattu tuotetta
- Hyvinkää, Finland - ()
5/5 Toimii, vaikka ajoneuvosta luopuminen oli massiivisempaa ja arvostelen enempi ajoneuvo joka vaatii puijausta ollakseen auto, laiteena toimiva

nopealta ja laadukas laitteiste hinta edullisempi kuin korjaamolla, mutta

hylkyyn koko ajoneuvo laitteistosta huolimatta.
- Lahti, Finland - ()
2/5 Ensimmäisen kerran koitin virrat päällä mutta lykkäs Fail-valon palamaan, ja toisen kerran koitin auton ollessa käynnissä, sama Fail-valo jälleen.

Muutaman päivän jälkeen laitoin auton käyntiin niin airbagin valo olikin sammunut. Ilmeisesti laite sitten kumminkin nollasi valon.

Laite itsessään on halvan muovin tuntuinen ja näköinen.
- Kauhajoki, Finland - ()
5/5 Opelin airbägin valo syttyi jatkuvasti palamaan kun kuskin penkkiä siirrettiin. Laitoin penkin alla oleviin sähköliitoksiin contact cleaneria.Nollaajan piuha kiinni ja auto käyntiin. Punaista nappia painoin ja hetken odottelin niin valo sammui. Ei ole syttynyt viikkoon uudelleen. Minkäänlaisia ohjeita ei ollut mukana, mutta oli helppo käyttää ilmankin. Eli toimi ainakin mulla.
- Muhola, Finland - ()
4/5 Käytännöllinen laite turvatyynyn nollaukseen.Kokeiltu opel astra g ja siinä toimii moitteitta ja saatu muutamat kerrat nollattua airbagin valo.Hinta-laatu kohdillaan.
- Iisalmi, Finland - ()
4/5 Ostin tämmöisen kun se sattui nettiä selaillessa sopivasti kohilleen. Sattumalta oli Opel Omega vm.98, jossa turvatyynyn varoituslamppu on alkanut palaa mittaristossa. Laitteen saatuani (tuli tosin jostain syystä mutkan kautta, kävi väärässä postissa) kokeilemaan ja kyllä tämä sen tekee minkä luvataankin. Lamppu sammui kun hetken odotti keltaisella valolla ja sitten painalsi punaista nappia. Tosin tässä tapauksessa valo syttyi mittaristoon hetken kuluttua takaisin, eli autossa on jotain vikaa turvatyyny järjestelmässä, mikä pitää korjata. Mutta tällä laitteella se on nyt varmistettu. Hyvä laite, tukevaa tekoa ja helppo käyttää vaikka mitään ohjetta ei mukana ollutkaan. Hintakaan ei ole paha. Kuka vanhojen ja miksei uudempienkin Opelien kanssa touhuaa kannattaa hankkia tämä laite.
- Helsinki, Finland - ()

OBD Opel Airbag resetter

★★★★★
★★★★★
15 Produktomdömen

 • 30 dagars returrätt
En enkel enhet som återställer lamporna på instrumentpanelen för airbag och andra felindikator-ljus. Anslut enheten till din Opels OBD-2 uttag, tryck på knappen, Rensa och lampan släcks! Fungerar med alla OBD-2 kompatibla Opel-modeller.
 
e-ville blogi Obd

Garanti:

6 månader

Produkter du kanske är intresserade av: