Gratis frakt vid köp över 700kr
30 dagars öppet köp
Svensk kundtjänst
OBD-II Carsoft Multiplexer serie till Mercedes-Benz
Nu kan du göra det själv med Carsofts 7,4 multiplexer som används av Mercedes-Benz. Kompatibel med det ursprungliga gränssnittet också!

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Janne V.
  Janne V. (2014-03-23)

Våra kunders produktvideor

4/5 Pieniä ongelmia oli softan kanssa. Cd ei sisältänyt kaikkia paperisen ohjeen mukaisia tiedostoja. No lopulta homma hoitui ja meni kaverille käyttöön
- Tampere, Finland - ()
4/5 Tätähän olen jo vuosikausia käyttänyt ja hyvällä menestyksellä. Ainut ongelma on käytettävyyteen vaikuttava eli kun tietokoneliitännäksi käy vain sarjaliitäntä, jota ei vuosiin ole enää läppäreissä ollut. Rajaa läppäriksi rajallisen joukon jo kovasti vanhentuneita laitteita.
- Kotka, Finland - ()
4/5 Testattu w140 ja w210. Molemmissa toimii ,mutta vanhemmissa ei pääse kaikkiin moduuleihin käsiks. Väyrysen omistajalle suosittelen.

Hintansa väärti!....Tosin asennuksen kanssa kokemattomalle voi tulla harmaita hiuksia, Kaikki menee hyvin jos on XP ja32bit versio sekä RS-232 portti . Saa toimimaan Windows 7 32 :ssa mutta vaatii kikkailua. 64bittisessä ei toimi.
- Ala-kieri, Finland - ()
4/5 Ihan toimiva kapine, tosin hieman hitaanpuoleinen käyttää. Ajaa silti täysin asiansa. Johdot jäykät ja liittimet vähän sinnepäin, mutta menevät kumminkin hyvin paikoilleen. Ohjelmiston asennuksessa oli hieman ongelmia, piti koko XP asentaa koneeseen uudestaan että alkoi toimimaan.
- Heinola, Finland - ()
2/5 No huh huh... Kyllä tämän asentamiseen on saanut käyttää aikaa ihan huolella. Asennus ohjelmakin on todella monijakoinen. Ja jos esim. käsite "CRACK" ei ole tuttu, niin toivotan ainakin onnea matkaan. Katso myös todella tarkasti käyttöjärjestelmä vaatimukset, ellet ole tottunut ajamaan esim. virtuaali winkkaria tai erilaisia yhteensopivuus tiloja. Virus ohjelmistot voivat myös tuottaa harmaita hiuksia tämän asennuksen kanssa, joten osaathan tarvittaessa disabloida ne. Asennusohjeet kannattaa lukea heti kerralla läpi ja kunnolla! Huomioi myös, että tuote käyttää sarja porttia, joten varmista se tietokoneestasi. Erikseen hankitus USB-sarjaportti adapterin kanssa en ole tuotetta vielä kokeillut, mutta sen varaan ei välttämättä kannata laskea.
- Nurmijärvi, Finland - ()
4/5 Ihan pätevä kampe kun oppii käyttämään..haukkuu hintansa äkkiä! Ei oo tarvinnu ostosta katua. Itsellä väyrysmese ja hyvin toimii siihen...suosittelen!
- Kajaani, Finland - ()

OBD-II Carsoft Multiplexer serie till Mercedes-Benz

★★★★★
★★★★★
25 Produktomdömen

Produkten går just nu inte att beställa
Se motsvarande produkter här
Se produktchefens nyheter här

Du kan också söka produkt här:
 • Gratis frakt
 • 30 dagars öppet köp

Carsoft 7.4 mjukvara med drifts-multiplexer till Mercedes, som är adaptivt med det ursprungliga gränssnittet.

Denna serie är särskilt lämplig för Mercedes-Benz. Serien levereras också med en 16-polig OBD-II -kontakt, så att du kan använda den även i de senaste Mercedes modeller och andra OBD2-kompatibla fordon.

16-polig OBD-2 -kontakt finns i bensinbilar från Europa från 2001 och i dieslar från 2004, är din bil tillverkad före det, kan den ha en 20-pins kontakt som också medföljer i serien. Kompatibilitet med din bil är lätt att kontrollera, leta efter uttag i endera förarens eller passagerarens fotutrymme.

 

 
Medföljer:
 
 • Multiplexer-växlare
 • Seriell kabel för att ansluta till din dator
 • OBD2 kabel
 • Kabel MB Sprinter
 • Mercedes-Benz 38-pin kabel
 • 3-pin banankontakt
 
 
Garanti:

Produkten har 6 månaders garanti.

 
e-ville blogi Obd

Garanti:

6 månader

Produkter du kanske är intresserade av: