Fri frakt på alla köp över 700 kr
30 dagars öppet köp
Svensk kundtjänst
Diagnostic tool | BMW Carsoft 6.5
BMW Carsoft on todella suosittu diagnosointiohjelmisto BMW-merkkisille autoille. BMW Carsoft 6.5 -ohjelmisto tulee pakkauksessa mukana tai uudempia versioita...

4/5 Muista arvosteluista päätellen toiminut vaihtelevin tuloksin omassa E34 525IX 1992 autossa pystyy huoltovalon resetoimaan ja vikakoodit nollaamaan mutta moottorin live data tietoon ei pääse käsiksi.
- Myrskylä, Finland - ()
4/5 Muuten hyvä tuote, mut en saa toimimaan e36:n kanssa..herjaa carsoft.exe ongelmaa..e46 en ole vielä kokeillut..Vaikuttaisi ihan ok kamppeelta muuten.
- Lapinlahti, Finland - ()
1/5 En saanut tuotetta toimimaan vanhan win7 miniläppärin ja RS-232 - USB adapterin kanssa, lisäksi tuotteen mukana ei tullutkaan ohjelmisto-cd:tä. Sain e-villen ystävällisestä asiakaspalvelusta kysymällä toimivan linkin softaan mutta en vaan saanut sitä toimimaan. Ehkä liian vaativa tehtävä allekirjoittaneelle . Palautus sujui kaiken kaikkiaan hyvin.
- Lohja, Finland - ()
5/5 Tuote oli hyvä mutta ei toiminut minun autooni. Autoni ei tukenut kyseistä ohjelmaa, toimi kaverin autossa kyllä, ostos oli ihan hyvä . bmw e36 kanssa ei toiminut
- Pori, Finland - ()
5/5 Toimii ainakin minulla e36 vm.95 Lukee kaikki saatavilla olevat carsoftin moduulit. CDstä en tiedä toimiiko se kun ei ole cd-asemaa tietokoneessa tai miniläppärissä, mutta ohjelman kyllä löytää netistä ja suht helppo asentaa. Itse on kyllä hyvä, ei ole ollut mitään yhdistämisvaikeuksia edes usb-rs232 adapterin kanssa. Toimi hyvin win7 64-bittiselläkin.

Suosittelen kyllä hyvillä mielin jos tarvitsee BMWstä lukea vikakoodit.
- Savonlinna, Finland - ()
4/5 toimii e39 ja e61 kun tinasi 7ja8 pinnit yhteen,mukana tuleva cd levy oli halki kun oli paperitaskussa ei kovassa suojakotelossa matkannut lappiin
- Törmä, Finland - ()

Diagnostic tool

BMW Carsoft 6.5

★★★★★
★★★★★
14 Produktomdömen

Produkten går just nu inte att beställa från detta lager.
Produkten går att beställa från

Du kan också söka produkt här:
  • 30 dagars öppet köp

BMW Carsoft is really popular with diagnostic software for BMW cars. BMW Carsoft 6.5 software will be included in the kit or the newer versions can be downloaded from the internet. This device works even with the latest BMW models. The device is connects to your computer via serial port. BMW Carsoft is practical tools to overcome the car's maintenance. It shows live engine data: speed, temperature, air temperature, the gas position, the lambda values, etc. Read the car information (VIN, calibration IDs, calibration verification numbers CVNs) and much more ... Affordable and good quality car diagnostic tool for BMW owners!


Medföljer:

  • BMW Carsoft changer
  • OBD2 cable
  • 20-pin adapter
  • serial cable
  • software CD

Garanti:

6 månader

Liknande produkter

Produkter du kanske är intresserade av: