Munstyckesset E3D V5 till Prusa i3 3D-skrivare
Munstycket är det samma som medföljer med Prusa i3-skrivaren, men detta munstycke har även en liten fläkt.

5/5 Varaosatarvikkeeksi hankittu, koska kuumenninpää lienee laitteessa kovimmassa paikassa. Hinta/laatusuhde paras markkinoilla. Helppo vaihtaa entisen lopahdettua.
- Kinnulanlahti, Finland - ()
5/5 Ostin varalle, jos jotain alkuperäiselle suuttimelle tapahtuu jotain. Ei ole vielä tapahtunut, joten lojuu varaosa kaapissa. Aivan ok laatuinen e3d (kopio?) suutinsetti. Ajaa asiansa varsinkin jos ei paremmasta tiedä.
- Ikaalinen, Finland - ()
5/5 Ostin varalle, mutta päätyi kuitenkin heti käyttöön edellisen tukkeuduttua. Tulostuslaatu vastasi odotuksia. Tämän mukana tuli tuuletin, jota tosin en testannut.
- Tampere, Finland - ()
3/5 Paketin mukana ei tullut tuuletinta niinkuin tiedoissa luvattiin. Yhteys asiakaspalveluun ja tilalle luvattiin postittaa puuttuva tuuletin. Kk odottelun jälkeen pakettia ei alkanut kuulua ja uudestaan yhteyttä asiakaspalveluun jolloin uusi tuuletin saatiin viimeinkin matkaan...
- Kiiminki, Finland - ()
4/5 Tuli tukkeutuneen suuttimen tilalle. Asennus oli sama kuin ennenkin ja eipä kestänyt pitkään kun pääsinkin taas tulostelemaan. Toimitusaika kiinasta oli vain hiukan pitkä omaan makuun, mutta toivottavasti jatkossa olisi muutamia saatavilla suomivarastossa jottei tulostaminen keskeyttyisi pitkäksi aikaa.
- Joensuu, Finland - ()
3/5 Tilasin rikkoontuneen vastaavan tilalle uuden. Hinta vähän yläkanttiin, varsinkin, kun tuote tuli Kiinan varastolta ja jouduin siksi odottelemaan. Plussana mukana tullut tuuletin.
- Kurkimäki, Finland - ()

Munstyckesset E3D V5 till Prusa i3 3D-skrivare

★★★★★
★★★★★
9 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt

I situationer när du inte kan skriva ut mer med ditt gamla munstycke kan du enkelt byta ut hela delen.

Munstycket är det samma som medföljer med Prusa i3-skrivaren, men detta munstycke har även en liten fläkt.


Specifikationer:

  • Modell: E3D V5
  • Med fläkt

 

Produkten är inte tillgänglig för tillfället
Produkten finns också i vårt centrallager till lägre pris. (Byt lager här)

Liknande produkter