PLA-plast till 3D-printer 1.75mm 4x250g Svart/Vit/Röd/Blå
4-pack PLA-plast till din 3D-skrivare av utmärkt kvalitet från miljövänliga, Amerikanska NatureWorks Ingeo™

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Esko T.
  Esko T. (2016-12-07)
 • Produktfoto av Esko T.
  Esko T. (2016-12-07)
 • Produktfoto av Jouni K.
  Jouni K. (2016-12-07)
 • Produktfoto av Joonas I.
  Joonas I. (2016-07-03)
 • Produktfoto av Jari A.
  Jari A. (2016-07-02)
 • Produktfoto av Jari A.
  Jari A. (2016-07-02)
 • Produktfoto av Timo S.
  Timo S. (2016-06-01)

Våra kunders produktvideor

5/5 Omassa 3d-tulostimessa kaikki värit toimii moitteettomasti ja tulostusjälki on erinomaista. Lanka ei ole kaikkein liukkainta ja joissain tulostimissa se saattaa takerrella. Yleensä voitelu ja syöttölaitteen jousen kiristäminen auttaa
Esko T. - Somero, Finland - ()
5/5 e-Villen PLA toimii hyvin, väreissä tosin tuntuu olevan eroja. Näinhän sanotaan tosin muidenkin valmistajien muoveista. Sinisessä rulla filamentti oli solmussa, ja pilasi tulostuksen pari kertaa, ennenkuin syy löytyi. Muissa väreissä ei samaa tullut vastaan. Joku suositteleekin rullan uudelleen kerimistä, jotta em. ongelmilta vältytään. Värin vaihto kesken printtauksenkin onnistui, ja kerrokset sulivat tiukasti yhteen.
Jouni K. - Hollola, Finland - ()
3/5 Näissä filamenteissa on yllättävän paljon eroja. Oranssi on toistaiseksi selkeästi heikointa, kun taas vaaleansininen on tarkkaa ja sotkutonta. Musta on ihan ok, mutta aiheuttaa jonkin verran haituvaa. Valkoinen on jossain sinisen ja mustan välissä.
, hyvä asiakkaamme M. - Hyvinkää, Finland - ()
5/5 Hyvä ostos. Hinta/laatusuhde kohillaan. Tasalaatuista kamaa.

Sopivan kokoisissa erissä pienillä kevyillä keloilla. Sopii mainiosti prusan pieneen tulostimeen. Erilaiset värivaihtoehdot laajentavat käyttöä.
Keramiikkastudio P. - Kinnulanlahti, Finland - ()
5/5 Tuotteen laadussa ei valittamista. On toiminut hyvin ja tulosteista tullut hyviä. Tilaan lisää kun tässä kerkiää. Suosittelen muillekin koska hintakin näyttää olevan sopivalla tasolla.
Teuvo K. - Seinäjoki, Finland - ()
5/5 Tässä onkin sitten tärkeimmät värit mukavasti. Valkoista, mustaa ja punaista on tullut käytettyä. Sininen väri on aika turkoosi, joka ei oikein se sininen mikä olisi mieleinen. Yksi 250 gramman värirulla riittää pitkäksi aikaa, jos tulostelee aina jotain pientä. Itse tulostelen sellaisia n.10 tunnin kestäviä tulosteita, joihin filamenttia menee vähän alle 100 grammaa, joten riittää max kolmeen tulosteeseen. Paketti sopii ainakin aloittelija käyttöön tosi hyvin. Hinta on edullisimmasta päästä, mitä markkinoilta löytyy. Suosittelen!
Jani M. - Mäntsälä, Finland - ()

PLA-plast till 3D-printer 1.75mm 4x250g Svart/Vit/Röd/Blå

★★★★★
★★★★★
11 Produktomdömen

OBS! Denna produkt är en förköpsprodukt. Beräknad ankomst till vårt finska lager är 2.5.2016, varefter produkten också kan beställas som vanligt om restlager finns.

Är produkten synlig för dig efter nämnda datum så finns produkten ännu i lager. Leverans till kund sker från finska lagret med gratis frakt, och momsen är färdigt påslagen på priset, så inga andra avgifter tillkommer!

PLA-plast till din 3D-skrivare av utmärkt kvalitet från miljövänliga, Amerikanska NatureWorks Ingeo™

Säljes som 4-pack i olika färger, varje förpackning väger 250g.
Materialet levereras som färgband på rulle, och den totala råvaruvikten är 1kg. Från en rulle kan du tillverka otaliga prylar så råvarukostnaden blir inte nämnvärt dyr. Vår 3D skrivare använder ca 10g PLA i timmen vid utskrift, vilket gör att du i teorin kan printa i 100 timmar innan detta set med material är förbrukat.

Övrigt urval av material till 3D-printer:


Specifikationer:

Medföljer:

 • 4 x Rullar PLA

Produkten är inte tillgänglig för tillfället
Produkten finns också i vårt centrallager till lägre pris. (Byt lager här)
Produkten är inte tillgänglig för tillfället

Liknande produkter