PLA-plast till 3D-printer 1.75mm 4x250g Brons/Stål/Lila/Transparent
Materialet levereras som färgband på rulle, och den totala råvaruvikten är 1kg. Från en rulle kan du tillverka otaliga prylar så råvarukostnaden blir inte nämnvärt dyr.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Aleksi M.
  Aleksi M. (2017-01-31)
 • Produktfoto av Aleksi M.
  Aleksi M. (2017-01-31)
 • Produktfoto av Juha M.
  Juha M. (2016-11-30)
 • Produktfoto av Pekka K.
  Pekka K. (2016-07-04)

4/5 Olen käyttänyt filamenttejä täällä myytävän 3d-tulostimen kanssa. Filamentit ovat laadukkaita, itsellä on ollut ongelmia vain läpinäkyvän langan kanssa, mutta se voi myös johtua laitteen säädöistä. Ovat myös kivan värisiä, näitä ei saa joka paikasta. Hinta/laatu suhde mielestäni hyvä. Olen tyytyväinen ostokseen.
- Vantaa, Finland - ()
5/5 Olen ehtinyt kokeilla vain "läpinäkyvää" lankaa, jolla tein elämäni ensimmäisen koetulostuksen. Olen tulokseen ihan tyytyväinen (kuva). Ei vika ainakaan filamentissa ole. Tuote on pakattu asiallisesti ilmatiiviisti ja parin silica-pussin kanssa. Läpinäkyvä lanka on lähinnä vain läpikuultavaa.
- Sastamala, Finland - ()
3/5 Hyvin toimii. Kohta kaikki tulostettu. Pakattu niinkuin pitääkin ilmatiiviiseen pussiin. Kaikkia värejä nyt kokeiltu. Kokeilematta ei tiedäkään miltä väri näyttää. Seuraavaksi kaipaisin isompia rullia ja vain yhtä väriä per pakkaus.
- Kouvola, Finland - ()
4/5 Oma 3d tulostin nielee lankaa oikein hanakasti. 8 kelaa tulostanut näitä ja laatu on ollut tasaista. Pakkaus on ilmatiivis ja hyvä niin. Ei pääse kosteus vaikuttamaan. PLA:ta e-villellä kyllä on myynnissä, million tulee muut tulostusmateriaalit. PLA:n ominaisuudet ei riitä kulutusosiin jossa vaaditaan lujuutta. Koristeesineiden tulostukseen passelia materiaalia ja edullista, ainakin verrattuna Suomesta ostetuihin lankoihin.
- Mattilanperä, Finland - ()
5/5 Värejä, joita tulee käytettyä ihan erikoistarkoituksiin, joten tommoiset 250 gramman värit ovat juuri sopivia, sillä niitä käyttää harvemmin. Yleisemmin tulee käytettyä valkoista ja mustaa. Itse olen vasta käyttänyt violettia, prossia ja läpinäkyvää. Laatu on hyvä ja hinta on edullisimmasta päästä mitä markkinoilta löytyy. Itse asiassa noita värejä harvemmin tapaakaan löytää mistään. Suosittelen!
- Mäntsälä, Finland - ()
5/5 Oma tekoiseen 3D tulostimeen, langassa ei vikaa koneen asetukset on haettava ite lämpötilat (195-215 astetta) jäähdytykset jne...

kuvassa rattaita, pilli, hela ja huuva lämpöpään alla kone on vailla lämpöalustaa ja läheisyysanturin paikkaa...
- Kajaani, Finland - ()

PLA-plast till 3D-printer 1.75mm 4x250g Brons/Stål/Lila/Transparent

★★★★★
★★★★★
6 Produktomdömen

 • 30 dagars returrätt

PLA-plast till din 3D-skrivare av utmärkt kvalitet från miljövänliga, Amerikanska NatureWorks Ingeo™

Säljes som 4-pack i olika färger, varje förpackning väger 250g.
Materialet levereras som färgband på rulle, och den totala råvaruvikten är 1kg. Från en rulle kan du tillverka otaliga prylar så råvarukostnaden blir inte nämnvärt dyr. Vår 3D skrivare använder ca 10g PLA i timmen vid utskrift, vilket gör att du i teorin kan printa i 100 timmar innan detta set med material är förbrukat.

Övrigt urval av material till 3D-printer:


Specifikationer:

Medföljer:

 • 4 x Rullar PLA