LED arbetsbelysning med krok
Praktisk arbetslampa med 30 LED-lampor på sidan och 7 lampor framtill. Den ultimata mini-lampan för verkstaden, bakluckan eller campingväskan.

5/5 Hyvä hintaansa nähden. Ahtaissa paikoissa kätevä.

Kerro vähän laajemmin kokemuksistasi tuotteesta. Kerro esim. missä ja mihin olet käyttänyt tuotetta? Miltä tuote on tuntunut? Vastasiko se odotuksia? Miltä tuotteen laatu on vaikuttanut? Entä millainen oli hinta suhteessa laatuun? Oliko hyvä ostos? Vähän pidemmästä arvostelusta on muille asiakkaille enemmän hyötyä, kun he pohtivat tämän tuotteen ostamista..
- Leppälahti, Finland - ()
5/5 Hyvin toimii yö/hätä valona jääkaapin kyljessä.

- Heikko magneetti. Piti kuumaliimalla liimata omat paremmat magneetit, että tuote pysyisi jääkaapissa.
- Tampere, Finland - ()
3/5 Tuote toimiva tosin pikkaisen heppoisen oloinen ja valoteho ei kovinkaan häävi.

Toki hintakaan ei ollut kovin suuri.

Olisin kyllä sitämieltä jotta hinta voisi olla hiukan edullisempi Villellä kun samanlaisia tuotteita myydään täälläkin suoraan kaupoissa samaiseen hintaa.
- Vantaa, Finland - ()
5/5 Halpa pieni ja tehokas valo. Mahtuu ahtaisiinkin paikkoihin. Hyvä esimerkiksi autohommissa. Hyvälaatuinen tuote. Hintalaatusuhde kohdallaan!
- Nokia, Finland - ()
5/5 Tarvitsin hyvää valaisinta työvajaani, jossa ei ole sähköä. Aikaisempien valaisimien kanssa on ollut joitakin ongelmia. Siksi päätin ostaa tämän tuotteen, koska se vaikutti sopivalta tuonne vajahommiin. Enkä pettynytkään, se on juuri sellainen, jollaista tarvitsen siellä muuten hämärissä olosuhteissa, kun tarvitsen kirkkaan valaistuksen tarkkuutta vaativissa töissä. Napakymppi!
- Turku, Finland - ()
5/5 Hintaansa nähden ihan tehokas valo, mm. jos on ahdas paikka johon tarvitsee valaistusta, on tämä valaisin näppärä kun ei ole johtoa ja suht. kapea. Kahteen suuntaan valaistus on myös hyödyllinen jos esim korjaa jotain että on nähtävä kahteen suuntaan. Koukku sekä magneetti kyljessä auttavat valaisimen käytössä huomattavasti.
- Naantali, Finland - ()

LED arbetsbelysning med krok

★★★★★
★★★★★
7 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt

Detta mini-verktyg bör finnas i varje stuga, baklucka och garage. Denna arbetslampa/ficklampa har 37 små LED-lampor som ger ett klart och brett sken. lampan sitter bra i handen och den drivs av vanliga AA-batterier. Den inbyggda kroken gör lampan lätt att hänga upp där du behöver extra ljus och med magneten på baksidan kan du fästa den vid metallytor.

Lampan har 30 lysdioder på sidan och 7 framtill. Du kan enkelt växla mellan de olika lampgrupperna beroende på vilken du vill använda. Tack vare sin ringa storlek och lätta design är lampan även perfekt för friluftsmänniskan. Häng lampan i tälttaket och höstmörkret kan omöjligen tränga in!


Specifikationer:

  • 37 LED-lampor
  • Krok
  • Magnetfäste
  • Strömförsörjning: 3x1.5V AA-batterier