Bluetoothpannband
Bluetoothpannband

5/5 Kutsuimme Sinut tuoteasiantuntijaksi kertomaan muille e-villessä vieraileville kokemuksistasi tuotteidemme käytöstä. Kuten itsekin ehkä huomasit tilausta tehdessäsi, muiden asiakkaiden kirjoittamat tuotearvostelut ovat mielenkiintoista luettavaa. Puolueettomien asiakkaiden sanaan luottaa usein enemmän, kuin kaupan omiin esittely- ja mainosteksteihin. Nyt Sinulla on mahdollisuus päästä sanomaan oma asiantuntija-arviosi tilaamistasi tuotteista. Saat vaivalle myös pienen palkkion. Tähtiarvosanan + lyhyen kuvauksen kirjoittamisesta saat 0,50 € - Ottamistasi valokuvista ja esittelyvideosta saat vielä 0,50-3,50€ lisää (yli 10€ tuotteet). Parhaat tuotearvostelijat voivat päästä lisäksi testiryhmäämme ja saada jännimpiä uutuustuotteita koekäyttöön ja arvosteltavaksi blogiimme. Lisätiedot: blogi@e-ville.com!
- Helsinki, Finland - ()
5/5 Tytölle ostin, kun hän käytti ennen kalliita kuulokkeita mennessään nukkumaan. Yhdet kuulokkeet hajosivat kun nukkui kyljellä kuuloke tyynyä vasten. 2 viikkoa ollut käytössä ja pelkästään positiivista palautetta on tyttö antanut. Kuulokkeet saa kätevästi pois pannasta ja pannan voi pestä. Suosittelen!
- Laihia, Finland - ()
2/5 Tänään tulivat kuulokkeet postista. Kuulokkeet ritisevät ja rätisevät. Ääni katoaa kesken kuuntelun. Liittyisikö siihen kun lähetitte avatun pakkauksen ja käytetyn näköiset kuulokkeet. Hyi!
- Oulunsalo, Finland - ()
4/5 Ollut hyvä kuunnellessa äänikirjoja nukkumaan mennessä. Saa hyvin korvan ja tyynyn väliin jos ei tykkää laittaa päähän. Miinuksena kuulokkeet ei pysy pannassa hyvin.
- Turku, Finland - ()

Bluetoothpannband

★★★★★
★★★★★
4 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt

Gillar du att somna in till skön musik? Då kanske detta är något till dig!
Pannbandet har inbyggda högtalare och du kan vila huvudet mot kudden utan att kletiga hörlurar skaver mot öronen.


Specifikationer:

  • Sladdlängd: 100cm

Garanti:

3 månader

139 SEK Info om moms
Antal  Lägg i kundvagnen »
- Skickas från centrallagret. Leveranstid 2-4 veckor.

Liknande produkter