QCY Sport -trådlösa in-ear hörlurar
Trådlöst Bluetooth headset som är idealiskt för sport. Headsetet har inbyggda stabiliseringsbågar som gör att lurarna hålls kvar i öronen under fysisk aktivitet.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Sami R.
  Sami R. (2017-07-08)
 • Produktfoto av Sami R.
  Sami R. (2017-07-08)
 • Produktfoto av Puskis .
  Puskis . (2016-12-10)
 • Produktfoto av Puskis .
  Puskis . (2016-12-10)

Våra kunders produktvideor

4/5 Verkligen värt pengarna. Kan dock vara lite krånglig att koppla ihop med vissa enheter. De har bra passform men ramlar ändå ganska lätt från nacken
- Tyresö, Sweden - ()
4/5 Kuulokkeet parittuvat helposti puhelimen kanssa ja äänen laatu on hintaan nähden ihan hyvä. Akun kesto hyvä. Käytän kuulokkeita pyöräilessäni. Joskus päätä kääntäessäni kuulokkeet eivät tahdo pysyä korvassa. Vaatii varmaanki vain hyvää asettelua.
- Kiviniemi, Finland - ()
4/5 Ostin tuotteen lahjaksi ja on toiminut hyvin. Oli juuri sellaiset mitkä tilasinkin. Akku kestää yhdellä latauskerralla pitkään ja äänen laatu on hyvä. Hetken aikaa kesti löytää sopivat ja salilla treenatessa korvissa pysyvät muovipäät. Hinta-laatu suhde hyvä.
- Muurame, Finland - ()
3/5 Hiukan saa korjailla ajoittain, jotta ns. matalammat äänet kuulisivat. Mutta akun kesto yllätti todella, siitä iso plussa ja yleisesti muutenkin toiminut hyvin, ei ole ottanut häiriöitä tähän mennessä mistään ja musiikki kuuluu niinkuin pitääkin.
- Pielavesi, Finland - ()
4/5 Hyvän tuntuiset korvissa, mutta ääni vähän pätki kävellessä ja yhdistäminen ei meinaa onnistua. Käyttöohjeet kiinaksi. Lataus toimii. Hinta on kuitenkin niin alhainen, että voin suositella jos budjetti on tiukka ja tuotteen toimintavarmuudella ei ole niin suurta merkitystä.
- Vantaa, Finland - ()
5/5 Olen kokeillut useita markkinoilla olevia bluetooth-kuulokkeita, mutta nämä ovat olleet tähän asti parhaimmat jos huomioi hinnan. Ovat kestäneet pitkään sekä näissä on hyvä äänenlaatu, joka takaa että taustaääniä kuuluu mahdollisimman vähän. Tilasin juuri kahdet: Toiset itselleni varalle sekä lahjaksi.
- Helsinki, Finland - ()

QCY Sport -trådlösa in-ear hörlurar

★★★★★
★★★★★
10 Produktomdömen

Trådlöst Bluetooth headset som är idealiskt för sport. In-ear hörlurarna levereras med olika storlekar på gummihättorna, så headsetet kan skräddarsys att passa just dina öron.

Headsetet har inbyggda stabiliseringsbågar som gör att lurarna hålls kvar i öronen under fysisk aktivitet. Batteritiden är ca 5 timmar, och passningstiden är ca 190 timmar. Hörlurarna laddas via USB-port eller med en powerbank när du är på språng. Passar för både Android och iOS-enheter.


Specifikationer:

 • Bluetooth version 4.1

Medföljer:

1 x Hörlurar
3 x Par gummihättor
1 x MicroUSB-kabel

Garanti:

6 månader

217 SEK Info om moms
Välj färg
Antal
Valfri tilläggsutrustning:
- Produkten finns i lager!
- Nästa inkommande leverans om h h i min och 00 s
- Skickas från centrallagret. Leveranstid 2-4 veckor.

Liknande produkter