Sladdskalare i miniformat
Man kan aldrig veta när en sladd lossnar och kanske den behöver skalas innan den kan anslutas igen. Med en sladdskalare i fickstorlek står du inte där med tummen mitt i handen!

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Tero H.
    Tero H. (2016-10-11)
  • Produktfoto av Tero H.
    Tero H. (2016-10-11)

Våra kunders produktvideor

5/5 Väldigt liten o. användbar skalare, som får rum i plånboken eller fickan.

Billig o. användbar till minipris. Kan rekas tiil andra.

M.V.H. Torsten
- Bettna, Sweden - ()
4/5 Kuorii monenkokoisia johtoja nopeasti ja on näppärän kokoinen. Ei tarvitse enää isoja johdonkuorimia säilyttää työpöydän reunalla. Hintaansa nähden hyvä ostos.
- Tampere, Finland - ()
4/5 Pieni ja kätevä, jopa niin pieni että aina hukassa pakin pohjalla.

Mielummin tätä raaha taskussaan kun abikopihtejä, jos pelkästään kuorimiseen käyttää. Aika näyttää kuinka terä kestää käyttöä...

Ja plussaa tietysti olemattomasta hinnasta.
- Tampere, Finland - ()
5/5 Tosi näppärä ja pieni kaapelin hommaan, voi kuoria monta eri kaapelia. Sopii aivan 0.5 pienet langat. Sopii taskuun on aina mukana minne pitää mennä korjata pieniä.
- Kuopio, Finland - ()
3/5 Lelulta näyttää ja lelu se myös on..jos parempaa ei ole ,niin tälläkin saa johdon kuorittua. Ei ole ammattilaisen, eikä oikein harrastajankaan vekotin!
- Liedenpohja, Finland - ()
5/5 Johtokuorin vaikuttaa päällisin puolin toimivalta tuotteelta. Vielä en ehtinyt sitä testaamaan. Päällisin puolin tarkastelin. Hieman jäi epäilyttämään miten tämä kestää pakkasta. Eli jos käyttää ulkona kylmemmässä säässä.
- Pyhäjoki, Finland - ()

Sladdskalare i miniformat

★★★★★
★★★★★
11 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt

En liten och behändig sladdskalare som ryms fast i plånboken eller i den minsta av fickor. Trots sin ringa storlek har verktyget olika öppningar för olikt grova sladdar och skalaren fungerar utmärkt trots sitt avskalade utseende.