Jakemy avmagnetiserare
Magnetiseraren / avmagnetiseraren är löjligt enkel att använda: bara stick det önskade verktyget i ett lämpligt hål ett par gånger och verktyget är klart för användning.

Våra kunders produktvideor

5/5 Käytössä pienkoneasennuksissa erilaisten pudonneiden ruuvien poimimisessa ja jos ruuvi on oikein pahassa paikassa, niin ruuvin saa mukavasti pysymään ruuvimeisselin päässä asennusvaiheessa. Hyvin toimiva kapistus. Hinta/laatu ok.
- Turku, Finland - ()
5/5 Magneetit. Miten ne toimii? En tiedä, mutta tällä pienellä ja kätevällä palikalla saat esimerkiks ruuvikärjet sekunnissa magneettisiksi tai pois.
- Kokkola, Finland - ()
5/5 Toimii erittäin hyvin. Meisselin kärki tulee nopeasti mangneettisesksi ja nopeaan saa taas sen purettuakin. Kannettavan tietokoneen avaamisessa ainakin hyvä apu. Edullinen on myöskin tuo hinta.
- Kittilä, Finland - ()
5/5 Tämä on kyllä jokaisen kotinikkarin yksi parhaista tuotteista täällä e-villessä.

Pieniä ruuveja kun ruuvailee kun vähänkään harrastaa elektroniikkaa,niin ei tämän parempaa tuotetta olekkaan.

Tälla saa myös isompiakin meisseleitä magnesoitua/demagnesoitua.
- Kokkola, Finland - ()
5/5 Tuote jonka ostin hetken mielijohteesta reilunkokoisia naurun kera. Mutta kuinkas kävikään? Olen huomannut tuotteen erinomaiseksi. Laiskana äijänä, kun jotain putoaa lattialle, niin ei meinaa jaksaa nousta nöyrtymään ja kumartelemaan sitä sieltä noukkimaan. Tämä on loistava ratkaisu siihen, koska ruuvattiin tai muun vastaavan kärki tähän, ja "tadaa" taas on ruuvi ylhäällä.
- Helsinki, Finland - ()
5/5 Erittäin näppärä härveli. Itselläni on ainakin monia ruuvimeisseleitä, joissa ei ole magneettipäätä, joten tällä saan nopeasti suoritettua magnetoinnin. Erittäin tukevaa tekoa, joten varmasti kestää vuosia.
- Nakkila, Finland - ()

Jakemy avmagnetiserare

★★★★★
★★★★★
6 Produktomdömen

  • 12 mån garanti
  • 30 dagars returrätt

Jakemyn avmagnetiserare är ett viktigt verktyg när du arbetar med elektronik. Med magnetiseraren / avmagnetiseraren kan du till exempel återställa polarisationen på en skruvmejsel. Då riskerar du inte att den magnetiska spetsen skadar känslig elektronik.

Magnetiseraren / avmagnetiseraren är löjligt enkel att använda: bara stick det önskade verktyget i ett lämpligt hål ett par gånger och verktyget är klart för användning.


Garanti:

1 år