Pro's Kit Antistatiskt armband
Pro's Kit Antistatiskt armband

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Tero H.
    Tero H. (2017-11-10)
  • Produktfoto av Tero H.
    Tero H. (2017-11-10)

Våra kunders produktvideor

5/5 Usein puhelinta sun muuta katsellessa sisältä on tullut mieleen, että olisi hyvä saada varmistaa se, ettei staattisen sähkön takia tulisi mitään ongelmia. Tässä rannekkeeen metalliosan kautta sähkö, johdetaan sähköpiuhan kautta tuohon hauenleukaan ja siittä maadoitukseen, joten toimivuus on varmasti ok. Rannekkeen koko on hieman pieni, mutta joustavana se menee kyllä melko isoonkin käteen...
- Nakkila, Finland - ()
4/5 Nyt saa molemmat kädet kopansisään pitkä johdit 1.5m ennenkuin alkaa jousto. hauen leuka ja panjo työpöytä mattoon.

hyvä ostos hinta 6e arvoinen.
- Tampere, Finland - ()
3/5 Kannattaa käyttää it-asennuksissa ainakin emolevyn kanssa räpeltäessä. Toinen vaihtoehto on kosketella koneen rungon metalliosia tiuhaan. Ja edullista on...
- Taavetti, Finland - ()
4/5 Toimii niinkuin pitääkin :) Suojaa laitettani virtapiikeiltä ja minua laitteelta, etten riko sitä. Suosittelen laitetta.

Toimii niinkuin pitääkin :) Suojaa laitettani virtapiikeiltä ja minua laitteelta, etten riko sitä. Suosittelen laitetta.
- Kaarina, Finland - ()
5/5 Erittäin halpa antistaattinen ranneke. Ei ole kovin montaa liikkuvaa osaa joten toimii kuten pitääkin. Tämän kun tilaa niin säästää varmaan sen pari euroa.
- Oulu, Finland - ()
5/5 Tuli aika tarpeeseen kun juuri ostin osat uuteen koneeseen ja kasasin itse. En ainakaan äkkiseltään löytänyt halvemmalla muualta. Toimitus tosin voisi olla hieman nopeampi.
- Jyväskylä, Finland - ()

Pro's Kit Antistatiskt armband

★★★★★
★★★★★
6 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt

Antistatiskt armband som bör användas när du exempelvis meckar med datorer, mobiler och annan finkänslig elektronik. Med armbandet på, undviker du att statisk elektricitet bildas som kan skada kretsarna.


Specifikationer:

  • Längd: 3m (fullt utdragen)