Fri frakt på alla köp över 700 kr
30 dagars öppet köp
Svensk kundtjänst
UGreen USB Type-C kabel 5V/2.4A 1.5m
En förmånlig 1,5-meters USB 3.0 Typ-C-kabel. Du kan överföra data och ladda typ C-tablets och smartphones med den. Stöder 5V / 2,4A snabbladdning.
  • UGreen USB Type-C kabel 5V/2.4A 1.5m
  • UGreen USB Type-C kabel 5V/2.4A 1.5m
  • UGreen USB Type-C kabel 5V/2.4A 1.5m
  • UGreen USB Type-C kabel 5V/2.4A 1.5m

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Heikki N.
    Heikki N. (2018-10-21)

4/5 Hyvä ja halpa ostos ja toimii hyvin. joissakin liikkeissä maksaisi enemmän tästä piuhasta.Ihan hyvä ostos oli.Saan oman puhelimeni ladattua.Suosittelen
- Porvoo, Finland - ()
4/5 Kestävä ja laadukkailla liittimillä varustettu johto.Johto on hiukan jäykähkö ,mutta minulle sopii hyvin kun ei mene solmuun helposti ja siten mukava käyttää.Ja nyt kun on jo reilun vuoden kokemus päivittäisestä käytöstä,niin voin suositella kaikille jotka toivovat näitä ominaisuuksia latausjohdolta.
- Kotka, Finland - ()
5/5 Toimii täydellisesti, jämäkkä ja nopea piuha.. ja kohtuuhintainen....................................................................................
- Lohja, Finland - ()
5/5 vuoden ollut kovassa käytössä ja liittimet edelleen napakan kireät eli tosi toimivat. johtoa väännelty ja käännelty ja on sen kestänyt. johdon laatu hintaansa nähden erinomainen.
- Sahalahti, Finland - ()
5/5 Ostin johdon itselleni oman puhelimen lataamiseen. Alku kankeuden jälkeen käyttö ihan hyvä. Johto on tietty vähän jäykkä litteyden takia, mutta siihen tottuu. On riittävän pitkä, voi käyttää vaikka on latauksessa. Materiaali on vahvan oloinen. Ei pelkoa että menisi liitoksien kohdalta rikki. Olen tyytyväinen ostokseen. Suosittelen jos tarvitsee.
- Turku, Finland - ()
4/5 aina ei tunnu olevan riittävästi johtoja... nyt taas yksi varapiuha mallia type-c tungettavaksi puhelimen reikään ja esimerkiksi yhdistää puhelin ja tietokone.

antaa sen alkuperäisen olla siinä laturissa :)
- Lahti, Finland - ()

UGreen USB Type-C kabel 5V/2.4A 1.5m

★★★★★
★★★★★
9 Produktomdömen

  • Snabb leverans
  • 30 dagars öppet köp

En förmånlig 1,5-meters USB 3.0 Typ-C-kabel. Du kan överföra data och ladda typ C-tabletter och smartphones med den. 5V / 2,4A "quickcharge" laddning garanterar en mycket snabb laddningshastighet. UGreens kablar är välkända för att de är högklassiga och effektiva.


149 kr Inkl. moms 25%
Välj färg
Antal  Lägg i kundvagnen »

Lagersaldo: 3 st
Skickas från vårt lager i Finland. Leveranstid ca 4-6 arbetsdagar.

- Information om betalningsmetoder

Liknande produkter

Produkter du kanske är intresserade av: