USB Type-C kabel för stötsäkra telefoner -8mm lång C-kontakt
Många stötsäkra telefonmodeller med IP-klassificering kräver denna typ av USB-sladd och kan inte laddas med en vanlig kabel.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Markus R.
  Markus R. (2017-09-27)
 • Produktfoto av Rannar R.
  Rannar R. (2017-09-20)
 • Produktfoto av Jouni L.
  Jouni L. (2017-07-24)

5/5 Peruskaapeli halpaan hintaan. Juuri sellainen kaapeli kuin piti ollakkin. Kyllä tuolla Blackviewiä latailee.,,.....,.,,.,...,,.,.,,.,,,,,..,.
- Sinettä, Finland - ()
4/5 Kätevä ja helppo käyttää verraten vaikka perinteiseen micro-usb liittimeen , uusi c-tyypin liitin vaikuttaa hyvältä ratkaisulta tuoda matkapuhelimiin.
- Joensuu, Finland - ()
3/5 Aikaisemmin tilaamani kaapelit ovat olleet käytössä jo pari kuukautta, eivätkä ole reissun päällä käytöstä vielä hajonneet, mikä on ihan mukiinmenevä suoritus. Uudemmassa tilauksessa tullut kaapeli oli erilainen, kuin aiemmat. Muovilaatu ja valmistusmenetelmä oli vaihtunut, ja USB-C -pää oli jonkin verran lyhyempi, kuin aiemmin. Joku kommentoi, että tiedonsiirto BV7000 -puhelimen kanssa ei onnistunut. Itse en BV8000 Pro -puhelimeni kanssa ole tuota testannut, mutta olen hieman epävarma uudempien kaapelien laadusta. Siksi tasainen kolmosarvostelu.
- Kerava, Finland - ()
5/5 Tuote toimii hyvin, lataa normaalisti. Hinta oli laatuun nähden sopiva. Toimitusaika oli hieman pitkä, myöhemmin Kiinasta tilatut tuotteet saapuivat aiemmin kuin tämä.
- Lappeenranta, Finland - ()
5/5 Pakkohankinta Blackviewin omistajalle, ainoo johto mikä ylettyy nikottelematta puhelimen liittimen pohjaan asti. Tukevan olonen ja paksu piuha, pituutta tosin sais olla pätkä lisää.
- Tampere, Finland - ()
4/5 Muuten hyvä piuha, mut c-liittimen pää on hieman alkuperäistä lyhyempi jonka takia piuha ei sovellu bv7000 puhelimen ja tietokoneen väliseen tiedonsiirtoon. Latauksessa toimi kuitenkin normaalisti, ehkä hieman alkuperäistä hitaammin, mutta lataa kuitenkin.
- Sonkajärvi, Finland - ()

USB Type-C kabel för stötsäkra telefoner -8mm lång C-kontakt

★★★★★
★★★★★
11 Produktomdömen

 • 30 dagars returrätt

Om du innehar en stötsäker telefon med ett tjockt skal så kanske du har märkt att vanliga laddningskablars kontakter inte når hela vägen in i telefonen. Lösningen är en laddningskabel med 8mm lång kontakt.

Många telefonmodeller med IP-klassificering kräver denna typ av USB-sladd och kan inte laddas med en vanlig kabel. Extra lång 8mm kontakt kan ibland också behövas när du har lagt på ett extra skyddsfodral på din vanliga telefon.

Denna kabel har Type-C -kontakt, om du behöver samma typ av kabel med MicroUSB-kontakt så ska du kika här.


Specifikationer:

 • 8mm lång kontakt som når ända in på tjocka telefoner
 • Type-C kontakt
 • Klarar 2A snabbladdning