Tronsmart Type-C / Micro-USB -adapter
Tronsmart Type-C / Micro-USB -adapter

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Rannar R.
  Rannar R. (2017-09-20)
 • Produktfoto av Tero N.
  Tero N. (2017-08-15)
 • Produktfoto av Tero N.
  Tero N. (2017-08-15)
 • Produktfoto av Perttu P.
  Perttu P. (2017-07-03)
 • Produktfoto av Velu59
  Velu59 (2017-05-26)
 • Produktfoto av Velu59
  Velu59 (2017-05-26)
 • Produktfoto av Tero H.
  Tero H. (2017-05-12)
 • Produktfoto av Tero H.
  Tero H. (2017-05-12)
 • Produktfoto av Veli-matti A.
  Veli-matti A. (2017-05-03)

Våra kunders produktvideor

5/5 ...................................................................................................................................................................................................................
- Raisio, Finland - ()
5/5 Ostin adapterin Blackviewin puhelimeen adapteriksi.laadukas tuote,hinta hyvä.kaikki ok.Jämäkkä jatkopala mikro-Usb - Usb-C. Vanhojen piuhojen päähän kätevästi kiinni avainlenkillä ja pätkällä narua ja meillä on tuplatoiminen johto monenlaisille puhelimille ja lisälaittelle.
- Renko, Finland - ()
5/5 Lenkistä adapterin saa kätevästi kiinni vanhaan microUSB-laturin johtoon ja näin voin hyödyntää jo olemassa olevia latureitani uuden puhelimen kanssa, ainakin silloin kun oma laturi ei ole mukana, tai esim. kun jossain kaverilla tai muualla ei ole kuin microUSB-laturi. Yksi mukana lompakossa aina.
- Lahela, Finland - ()
5/5 Jämäkkä jatkopala mikro-Usb - Usb-C. Vanhojen piuhojen päähän kätevästi kiinni avainlenkillä ja pätkällä narua ja meillä on tuplatoiminen johto monenlaisille puhelimille ja lisälaittelle.

Jatkopalan liitinosa EI ole tarpeeksi pitkä sääsuojattujen puhelinten Usb-C liitäntään.
- Tampere, Finland - ()
3/5 Ostin kyseisen micro-USB -> Type-C adapterin BV8000pro:ta varten, kun kyseinen uskottavasti uusi standardi ei ole vielä yleistynyt ja monesti kahvilasta tai reissusta ei löydy oikeanlaista laturia mikäli sen on unohtanut :( Kyseinen helposti mukaan otettava ei valitettavasti ota toimiakseen kyseiseen puhelimeen, koska liitennän uros on noin 2mm liian lyhyt..
- Espoo, Finland - ()
5/5 Juuri sitä mitä tarvitsen. Oma ja lapsien luurit päivittyvät type-C latureiksi ja koti täynnä mikro-usb piuhoja. Nyt jokaisella oma adapteri ja voivat käyttää sitä vanhoissa piuhoissaan. Ovat tykänneet. Iskä tyytyväinen.

Kätevä on tuo lenkki, millä saa pidettyä yhden aina avain-nipussa. Ei tarvitse etsiä reissun päällä oikeaa piuhaa.
- Espoo, Finland - ()

Tronsmart Type-C / Micro-USB -adapter

★★★★★
★★★★★
17 Produktomdömen

 • 30 dagars returrätt

Adapter som omvandlar din MicroUSB kabel till en Type-C -kabel. Tillverkad av Tronsmart och håller hög kvalitet.

Adaptern är i nyckelringsformat och är därför enkel att exempelvis hänga upp så att man vet var man har den. Du kan även hänga upp hela kabeln när adaptern är ansluten så har du alltid kabeln på rätt plats när det är dags för laddning.


Garanti:

6 månader