Tronsmart MicroUSB-C -kabel 3A 1m
Type-C MicroUSB kabel från Tronsmart.

4/5 Inget att anmärka på. Fungerar som den ska. Hastigheten är inget jag har märkt om den är snabbare eller långsammare. Kabeln är lite mjukare än dem man brukar få med mobilen, så den är lättare att använda.

Finns inte så mycket mera att tillägga när det gäller en kabel.
- Märsta, Sweden - ()
5/5 Perusjohto. Vähän näissä halvoissa aina epäilyttää että onko liikaa vastusta, eli kärsiikö latausnopeus, mutta jopa yllättävän nopeasti latasi tälläkin johdolla. Hyvä ostos oli!
- Oulu, Finland - ()
2/5 Lataa puhelinta ja yhdistää luurin koneeseen ainakin. Jotkut kaapelit ainoastaan lataa. Latausnopeus on erittäin heikko näin paksulle kaapelille. Nexus 5x latautuu todella hitaasti ja ruudussakin lukee "Charging slowly". Harmi.
- Espoo, Finland - ()
5/5 Hyvä ja halpa Type-C kaapeli. Virtaa tulee läpi kunnolla. Paksuus pieni ongelma autossa mutta muuten 5/5. Kannattaa tilata heti pari kerralla kun näitä ei ikinä ole liikaa.
- Jalasto, Finland - ()
4/5 Ostin kaapelin kun puhelimessa on usb-C ja vanhoja latureita joissa on erillinen usb kaapeli löytyy useita, niin saa laturitkin hyötykäyttöön. Kaapeli toimii ihan niinkuin sen pitääkin eli vastasi odotuksia ja voi sitä suositella myös muille.
- Voikkaa, Finland - ()
4/5 Olen käyttänyt kaapelia Tronsmartin kolmeporttisen pikalaturin kanssa ja se on toiminut moitteetta. Laadukkaan oloinen kaapeli. Tarpeeksi paksu kestääkseen repussa kuljettamista.
- Espoo, Finland - ()

Tronsmart MicroUSB-C -kabel 3A 1m

★★★★★
★★★★★
6 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt

Kvalitetskabel från Tronsmart för MicroUSB Type-C enheter. 1 meter lång och klarar snabbladdning på upp till 3A med USB 3.0 Hastigheter på upp till 10 Gbit/sek utlovas. 


Specifikationer:

  • Längd: 1m
  • Vikt: 43 g

Garanti:

6 månader