LG G3 Flipcover med kreditkortsfack
Snyggt och stilrent fodral av syntetiskt läder till din telefon.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Juho K.
  Juho K. (2015-03-07)
 • Produktfoto av Juho K.
  Juho K. (2015-03-07)

Våra kunders produktvideor

4/5 Lg suojakuori joka on hinta laatu suhteeltaan ihan OK. Ajaa sille suunnitellun asian mainiosti. Ihan hyvä ostos. Vastaa kuvauksen mainintaa.
- Harjamäki, Finland - ()
5/5 Juuri oikean kokoinen! Sopii hyvin LG G3.

+ Halpa hinta

+ Käytettävyys

+ Kesto ollut todella hyvä!

Vielä lisäksi suosittelen tuotetta oikein mielelläni muille G3 omistajille, et tule luultavasti saamaan mistään halvemmalta kuin E-Villeltä :)
- Rauma, Finland - ()
5/5 Kaunis suojakotelo, pirteä pinkki! Kotelo on myös laadukkaan tuntuinen. Hyvää on myös että puhelimeen kiinni laitettava osa on pehmeää ja joustavaa muovia, eli ei mene rikki, niikuin usein käy kovan muovin kanssa.
- Nurmo, Finland - ()
5/5 Enempää kehumatta aivan ok siitä vaan tilaukseen Laatu ok hinta ok ei missään suhteessa moittimista ollut työkäytössä eikä missään toimistossa
- Nurmo, Finland - ()
4/5 Emännän puhelimelle ostin ja ihan hyvin pelittää. Tekonahka on hyvän tuntuista ja korttitaskut toimivat. On ollut ainakin käytössä. Puhelimen kiinni pitävä muovipidike hieman alkanut parissa kuussa murtumaan.
- Helsinki, Finland - ()
4/5 Kelpo kotelo kirjamallista pitäville. Hinta-laatusuhde kohdallaan, voisi varmaan tilata kerralla useammankin.

Puhelinkaukalosta lohkesi kulmasta pala melko pian, joten siitä pieni miinus laadusta, vaikka haitta on ainakin toistaiseksi vain kosmeettinen. Puhelin pysyy edelleen lujasti kiinni.
- Helsinki, Finland - ()

LG G3 Flipcover med kreditkortsfack

★★★★★
★★★★★
10 Produktomdömen

Snyggt och stilrent fodral av syntetiskt läder till din telefon. låset till locket  har en magnet som gör att det hålls stängt och inte öppnas i misstag. Fodralet ger ett fullgott skydd till luren och förhindrar uppkomsten av repor och ger din lur ett längre liv. Fodralet har även plats för några kreditkort samt fickor för sedlar, så att du kan ha med dig det allra viktigaste.


Specifikationer:

 • Passar till LG G3
 • 2st kreditkortsfack
 • 1st mindre ficka
 • 1st större ficka för sedlar
 • Material: Polyuretan
 • Magnetklämma