Lenovo K3 Note tunt flipcover
Lenovo K3 Note tunt flipcover

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Patricia K.
  Patricia K. (2015-11-26)
 • Produktfoto av Harri K.
  Harri K. (2015-10-12)
 • Produktfoto av Mikko W.
  Mikko W. (2015-10-10)
 • Produktfoto av Mikko W.
  Mikko W. (2015-10-10)
 • Produktfoto av Jari K.
  Jari K. (2015-09-06)
 • Produktfoto av Jari K.
  Jari K. (2015-09-06)

Våra kunders produktvideor

4/5 Tämä suojakotelo oli laadultaan huomattavasti parempi kuin tuo toinen josta annoinkin negatiivista palautetta.

Kestävä tuote jota voin suositella muillekin.
- Kerava, Finland - ()
5/5 Erittäin hyvä .....................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
- Raisio, Finland - ()
3/5 todella kestävän tuntuinen. vaatisi vain sen että läpän saisi lukittua jotenkin ettei lerpsottaisi auki. plussaa oli että tuli näytön suojakalvo mukana.
- Alajärvi, Finland - ()
4/5 Ei ehkä ihan parhaan näköinen ulkonäöltään mutta itseäni ei haittaa, kuhan saa suojattua kännykkänsä kolhuilta eikä näyttö mene rikki. Kuori on mukavan tuntuinen, ei liukastele kädessä, mutta huono puoli on, että "kansi" ei laskeudu itsekseen kiinni vaan jää aina auki. .Tämä tapahtuu kun puhelinta käyttää ja "välialue" tottuu taivutukseen..Tuotekuvasta ei ehkä saa aivan selvää, mutta kuorien väritys on harmaa joissa on pieniä hopeisia kimalteita. Muuten ihan ok sillä tälle puhelimelle on muutenkin vaikeaa hankkia oikeita kuoria...
- Nukari, Finland - ()
5/5 Suojakotelo on tyylikäs, vaikuttaa laadukkaalta ja on mukavan tuntuinen kädessä. Viimeistelytaso on myös hyvä. Kotelo on myös sen verran jämäkkä, että luulisi kestävän hyvin iskuja. Hinta-laatusuhde on erittäin hyvä.
- Jyväskylä, Finland - ()
5/5 Tyylikäs Flip Cover joka vaikutti todella laadukkaalta. Harmittavasti jouduin palauttamaan tuotteen palauttamani puhelimen kera. Hinta/laatusuhde kerrassaan hyvä. Suosittelen.
- Helsinki, Finland - ()