Xiaomi Mi Band 2 laddningskabel
Smart och enkel laddningskabel för ditt Mi Band 2 aktivitetsarmband. ta löst sensorn och koppla den till USB-laddaren.

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Olavi M.
    Olavi M. (2017-04-16)
  • Produktfoto av Olavi M.
    Olavi M. (2017-04-16)

5/5 Hintaansa nähden toimiva peli. Ei ole ollut moittimista, lataus sujuu hyvin. Hieman jäykkä johto on sinänsä hyvä, että se ei latauksen aikana kuumene eikä taitu.
- Lahti, Finland - ()
5/5 ....................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
- Raisio, Finland - ()
5/5 ihan ok tuote ,en enempää osaa sanoa.Välttämätön jos ei tätä ole varalla mittarin käyttö loppuu.Sikäli hankalaa kun xiaomi käyttää Applen kaavaa,että laturijohdot ovat spesiaaleja
- Pori, Finland - ()
4/5 Ylimääräisenä latausjohtona ok. Alkuperäisen tuotteen mukana tuli latausjohto, mitä en aluksi tilatessani huomannut. Onneksi olen sen verran liikkuva, ettei ylimääräinen johto haitannut.
- Nousiainen, Finland - ()
3/5 Halusin aktiivisuusrenkaan seuratakseni uneni laatua sekä pitääkseni "kirjaa" suoritteista liikunnassa. Kokemus on vielä valitettavasti negatiivinen. Odotin toimitusta 2 kk, tuntui liian pitkältä ajalta. Kun se vihdoin saapui, en saanut ohjeista selvää. Apua olen hakenut jopa Elisalta, mutta yhä tuloksetta. Ikäni (70v) huomioiden, tuote on vaikea saada toimimaan ja yhteyteen puhelimeni (Huawei 5) kanssa. Hinta oli mielestäni kohdillaan ja toivon, että saisin rannekkeen toimimaan ja säädettyä sen kellon ym kohdalta.
- Helsinki, Finland - ()
5/5 Tuote vastasi täysin odotukseni. Aiemmin olin jo tilannut Xiaomi mi bandin joka oli näppärä, pitkä akunkesto ja näin hajamieliselle myös suihkunkesto oli huippujuttu. Myös tarkka unenseuranta vastasi toiveita. Halusin kuitenkin myös sykkeenmittaus ominaisuuden ranteesta ilman sykevyötä, joten Mi Band 2 oli helppo valinta ja olen tyytyväinen. Päihittää varmasti loopit ym.mennen tullen helppouden ja rannekkeen mukavan materiaalin vuoksi. Ja rannekkeiden väriä voi vaihtaa asusteiden tai mielialan mukaan. Huippua.
- Hollola, Finland - ()

Xiaomi Mi Band 2 laddningskabel

★★★★★
★★★★★
19 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt

Laddningskabel för Xiaomi Mi Band 2 aktivitetsarmband. Ta löst sensorn ur armbandet och lägg den i den här USB-laddaren, enkelt!

Du kan till exempel ladda ditt armband från en powerbank. Denna laddare är inte universalmodell så det an vara riktigt bra att ha en extra till hands.

Se även:

Camo-armband
Färgrika armband
Displayskydd


Specifikationer:

Medföljer:

  • 1 x Laddningskabel

Garanti:

3 månader