Xiaomi Mi Band 2 Färgglada armband
Med dessa stiliga armband kan du snabbt och enkelt matcha ditt Mi Band 2 till dagens outfit.

5/5 Puolisolle lahjaksi tämäkin. Himppasen verran kovempi kuin Mi Bandin mukana tullut (musta) ranneke, johtunee eri materiaalista. Muuten hyvännäköinen, mutta kun laitteen laittaa kiinni rannekkeeseen, vetää hieman vinoon. Valuvika ilmeisesti. Eihän tuo nyt käyttöön sinänsä vaikuta, mutta ei ihan niin viimeistellyn oloinen kuitenkaan. Siksi ei täysiä tähtiä tällä kertaa.
- Kirkkonummi, Finland - ()
4/5 Juu ostettiin parikin vaihtoehtoa näihin itelle. Ihan ok laatu. Yhdestä on reijät murtuneet sillalailla että ei voi pitää enää niissä reijissä paikallaan.

Tyylikkään näköisiä.
- Iisalmi, Finland - ()
3/5 Kukkaisranneke vaimon Mi Band 2 rannekeeseen, jotta erottaa omastani.

Vaihtoranneke on tarpeen, kun mukana tullut ranneke ei minulla ainakaan kestänyt kauan. Siitä irtosi kumi, joka pitää itse laitteen rannekeessa paikoillaan,
- Lahti, Finland - ()
5/5 Hauska joululahja aikuiselle tyttarelle - joka siis sai myos MiBand'n. Hiukan varia tylsan mustaan aktiivisuusrannekkeeseen. Laatu on hyva, mutta merkkituotteen hinta on enemman kuin muoviraaka-aineen arvo :-)
- Mikkeli, Finland - ()
4/5 Tilattu perus-Xiaomi MiBand 2:n perusrannekkeen tilalle. Oletettavasti sopi rannekkeeseen ja vaimo on tästä pitänyt ja on hieman pirtsakampi kuin perusranneke, joka tulee aktiivisuusrannekkeen mukana.
- Tampere, Finland - ()
5/5 Moneen kalliimpaan aktiivisuusrannekkeeseen ei saa uutta ranneketta edes huollosta ja jos saa niin se on joko musta tai pinkki yksivärinen. Just. No tähän voi vaihtaa vaikka mielialan mukaan monta kertaa päivässä. Loistava tuote edullisesti. Ainoa puute on ettei noissa ole kunnollista rannekkeen päädyn lenkkiä ja lukon pitovoima on heikompi kuin alkuperäisessä. Kerran jo uidessa auennut osuttuaan johonkin. Silti suosittelen ehdottomasti.
- Ii, Finland - ()

Xiaomi Mi Band 2 Färgglada armband

★★★★★
★★★★★
6 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt

Ett reservarmband i silikon för Xiaomi Mi Band 2 aktivitetsarmband. Detta färgsprakande armband ger din smartklocka ett helt nytt utseende. Välj de modeller osm passar dig.

Armbandet är enkelt att klä på sensorn och att ta löst igen. Att byta armband efter din klädsel är därför snabbt och smidigt.

Se även:

Camo-armband
Displayskydd
Laddningskabel


Specifikationer:

Medföljer:

  • 1 x Reservarmband