Fri frakt på alla köp över 700 kr
30 dagars öppet köp
Svensk kundtjänst
Klockarmband metall-mesh Xiaomi Mi Band 2
Klockarmband i mesh för Xiaomi Mi Band 2 aktivitetsarmband. Stilrent och hållbart tillverkat av rostfritt stål med hållare av zinklegering.
 • Klockarmband metall-mesh Xiaomi Mi Band 2
 • Klockarmband metall-mesh Xiaomi Mi Band 2
 • Klockarmband metall-mesh Xiaomi Mi Band 2

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Tatjana A.
  Tatjana A. (2019-10-30)
 • Produktfoto av Tatjana A.
  Tatjana A. (2019-10-30)

5/5 Loistava ranneke orkkis silikoni paskan tilalle. Itsellä oma väljistyi puolen vuoden käytössä ja nyt toisellakin perheenjäsenellä luiskahtelee yksikkö irti......

Metallia sen olla pitää...
- Lohja, Finland - ()
5/5 Tuote todella kätevä laittaa laitteeseen paikoilleen. Helppo säätö, hyvin pysyy kiinni. Ei mitään moitteen sanaa ja ei hassumman näköinen. Suosittelen.
- Pudasjärvi, Finland - ()
2/5 Hommasin tämän oikeastaan pihatöitä varten, kun silikoniranneke on monta kertaa huomaamatta irronnut ja vain hyvällä onnella olen laitteen löytänyt milloin mistäkin risukasasta. Tämä tuntuisi kyllä pysyvän varsin tiukasti paikallaan. Oli hiukan erikoinen magneettikiinnitys eli anturin taakse ”lukko” olikin magneetti. Rannekkeen säätö oli hiukan hankala ja tiukka, mutta eipähän sitä moneen kertaan tarvitse tehdä. Ihan miellyttävä päällä.
- Joensuu, Finland - ()
3/5 Ranneke on tosi siisti ja tyylikäs. Varmuuslukitus siitä puuttuu ja alkuun putosikin muutaman kerran ranteesta.

Ehkä se oli alkukankeutta, koska myöhemmin on pysynyt matkassa ihan hyvin
- Espoo, Finland - ()
3/5 Ostin tämän juhlakäyttöä varten. Ranneke kimaltelee tyylikkäästi ja on siro.

Ohjeet koon muokkaamiseen olisivat saaneet olla videomuodossa tai sanalliset. Lisäksi ne piti itse etsiä täältä tuotteen tultua, ohjeita ei tullut mukana. Eikä mukana ollut "työkalua", jolla säätöluukun saa auki. Tajuttuani tavan ja kikkaillessani saksien terällä luukun auki, itsessään koon muokkaaminen oli helppoa. Rannekkeen kokoa säätäessä otettava huomioon häntävara, sillä ylimenevä häntä jää ihon ja rannekkeen väliin, eli paikoitellen on kaksi kerrosta ranneketta. Ei silti häiritse käyttöä.

Toisinaan paikoitellen hieman terävät reunat. Saa olla varovainen säätäessä sekä esimerkiksi neulevaatteiden kanssa, uskoisin. Ei silti häritse käytössä.

Yllättävän kevyt. Magneettinen mittarin takapidike on jykevä ja iso plussa.

Lukon auki saaminen todella hankalaa. Kuivemmat sormet on heti haavoilla, kynnellä aukaistessa kynsi katkeaa. Pakko kuitenkin käyttää kynttä, kun ei muuten aukea, paidan helma siihen väliin niin helpottaa vähän. Iso miinus.
- Jyväskylä, Finland - ()
5/5 mukava ranneke muutenkin toimivaan laitteesseen. Antaa mukavan ulkoasun päivityksen ja ei hiosta, toisin kuin laitteen mukana tuleva ranneke on.
- Vantaa, Finland - ()

Klockarmband metall-mesh Xiaomi Mi Band 2

★★★★★
★★★★★
9 Produktomdömen

 • 30 dagars öppet köp

Stiligt metallarband av mesh-typ för Xiaomi Mi Band 2 aktivitetsarmband. Vanligtvis har Mi Band 2 ett silikonarmband som är mycket bra för sport, men kanske inte så passande till vardags och fest. Med ett stilrent klockarmband i metall så är du redo för både vardagsanvändning och fest. Lätt och snabbt att byta.

Obs! Endast klockarband.


Specifikationer:

 • Passar: Xiaomi Mi Band 2 aktivitetsarmband
 • Material:
  • Sensorhållare: Zinklegering
  • Armband: 304 rostfritt stål
 • Justerbart armband: 15-22cm
 • Vikt: 36 gram

Medföljer:

 • 1 x Mesh-armband

119 kr Inkl. moms 25%
Norm. 199
Antal  Lägg i kundvagnen »

Lagret fylls på. Leveranstid 2-4 veckor.

- Information om betalningsmetoder

Liknande produkter

Produkter du kanske är intresserade av: