Fri frakt på alla köp över 700 kr
30 dagars öppet köp
Svensk kundtjänst
Xiaomi Mi Band 2 Basic extra armband
Xiaomi Mi Band 2 Basic extra armband

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Toni K.
    Toni K. (2017-06-15)

4/5 Mi Band 2 sopiva vaihtoranneke. Ranneke näyttää ja tuntuu samanlaiselta kuin alkuperäinen mukana tullut. Toivottavasti kestää pidempään kuin entinen, eikä ala murtumaan/katkeilemaan.
- Savonlinna, Finland - ()
5/5 Toimii hyvin ja nyt pysyy taas palikka ranteessa, edellisessä alkoi tippumaan yli vuoden aktiivikäytön ja monen latausirroituksen jälkeen. Kiinnitysneppari tässä hieman liian tiukka alussa, uutuuden karheutta?
- Vaasa, Finland - ()
3/5 Hankin arkikäyttöön alkuperäisen tilalle, kun se hajosi ennen kuin oli vuoden jatkuvassa käytössä. Häntää pitävä lenksu katkesi siitä ja sisäkumi irtosi, jolloin itse mittarikaan ei meinannut pysyä paikallaan.

Tämä ranneke on alkuperäisen kaltainen. Tuntuma siinä on sama. Yhden pykälän kireämmällä saa olla alkuperäiseen verrattuna (ei ollut kulumaa, sillä oli alusta asti samassa pykälässä). Likaantuu helpommin kuin alkuperäinen.

Menee juhlakäytössäkin, jos ei tarvitse olla hienoja koruja. Ja vaikka tarvitsisi, niin ihan siisti on silti.

Edullisesta hinnasta plussaa, sillä täältä ostetun kahden hinnalla saisi yhden muualta.
- Jyväskylä, Finland - ()
4/5 Tuote istuu hyvin rannekkeeseen. Hintakaan ei ole paha, taitaa tulla useampikin tullittomasti. Voit vaikka vaihtaa väriä mielialasi mukaan. Askelmittarin irroittaminen latausta varten ja palauttaminen paikalleen sekä rannekkeen kiinittäminen tapahtuu sujuvasti.

Suosittelen, hyvä tuote !
- Jyväskylä, Finland - ()
4/5 Ostin keltaisen vaihtorannekkeen rikkimenneen alkuperäisen tilalle. Rannekkeiden käyttöikä on melko lyhyt reilu puoli vuotta. Ensimmäisestä rannekkeesta lähti sisäkehys aukosta ja tästä keltaisesta katkesi lenkki, joka pitää rannekkeen hännän nipussa. Lisäksi ranneke venyy käytössä, mutta tähän asti kiristysreiät on riittänyt ennen kuin ranneke on muulla tavalla hajonnut.
- Lempäälä, Finland - ()
1/5 Tilasin tuotteen koska esittelyssä se vaikutti oivalta peliltä kuntoilun tuloksien saamiseksi näkymään tällä vehkeellä. Se ei vain lataudu, kuten oletin. EN tiedä puuttuiko lähetyksestä jotakin, se oli siis ranneke, jonka toisen puolen

irrottamalla sen voi ladata tietokoneen USB'n liittämällä. SE VAIN EI ONNISTU, LIE JOKIN YLIJÄÄMÄTUOTE.... Harmittaa vietävästi! Uskaltaako tilata enää mitään??
- Lahti, Finland - ()

Xiaomi Mi Band 2 Basic extra armband

★★★★★
★★★★★
20 Produktomdömen

  • Snabb leverans
  • 60 dagars öppet köp

Extra armband som passar till Xiaomi Mi Band 2. Finns i flera olika färger.


109 kr Inkl. moms 25%
Välj färg
Antal  Lägg i kundvagnen »

Lagersaldo: 3 st
Skickas från vårt lager i Finland. Leveranstid ca 4-6 arbetsdagar.

Tid tills ordern behandlas 0 h 10 min och 00 s
- Information om betalningsmetoder

Liknande produkter

Produkter du kanske är intresserade av: