Fri frakt på alla köp över 700 kr
30 dagars öppet köp
Svensk kundtjänst
Xiaomi Mi Band 2 displayskydd
Detta smutsavvisande displayskydd håller din Mi Band 2 i toppskick! Detta displayskydd hjälper dig att hålla skärmen hel, ren och torr.
 • Xiaomi Mi Band 2 displayskydd

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Toni K.
  Toni K. (2017-06-15)
 • Produktfoto av Olavi M.
  Olavi M. (2017-04-16)
 • Produktfoto av Olavi M.
  Olavi M. (2017-04-16)

4/5 Tuote oli ihan laadukas. Harmillista siinä oli vain se, että jos suojaa ei olisi asemoitu oikein niin se aiheutti "haamu-osumia" painikkeeseen. Ja kun näytön otti pois latausta varten, alkoi suoja repeilemään reunoilta jolloin suojan kanssa sai olla tarkkana. Laadullisesti suoja oli hyvin asiansa ajava, joskaan näyttö itsessään ei juuri suojaa kaipaa.
- Upinniemi, Finland - ()
4/5 Hankin näitä kaksi kohta vuoden käytössä olleeseen mittariin, sillä nämä eivät olleet hinnalla pilattuja!

Helppo asentaa paikoilleen eikä vaadi mitään vippaskonsteja. Tarkat sormet ja vakaat kädet saa silti olla, tai pyytää jotakuta sellaista apuun.

Näytön putsausrätit tulivat mukana, joskin märkä pyyhe oli kuiva ja sitä piti itse kastella. Kuiva rätti puolestaan jätti jonkin karvan tuonne lasin alle, vaikka katsoin tarkaan ettei siellä ole mitään. Eli tarkka saa olla, ettei ole yhään pölyisessä paikassa tai pölyisillä vaatteilla.

Kyllä tällä useamman vuoden varmasti saa lisää käyttöikää laitteelle. Liekkö tarvitsen toista näytönsuojaa ennen kuin koko laite menee rikki? :)
- Jyväskylä, Finland - ()
5/5 Loistava tuote ja suojannut näyttöä todella hyvin. Vuoden päivät ollut kello käytössä ja hyvin suojannut. Nyt vuoden jälkeen alkanut suoja kulumaan niin että haittaa jo näytön näkemistä. Voin suositella.
- Pudasjärvi, Finland - ()
5/5 Halavatun hyvä. Näppäräsormisena oli helppo asettaa paikoilleen. Paikallaan toimi esteettömän hyvin, eipä haitannut millään lailla käyttöä. Kesti koko laitteen iän eli ennen kuin mokkula luiskahti rannekkeestaan ja hävisi :(:(
- Savonlinna, Finland - ()
5/5 Xiaomi band 2 rannekkeeseen ehdoton hankinta. Suojaa hyvin jos metsässä kulkiessa oksat ym hakkaamaan käsivarteen. Ennen oli ongelma ettei ranneke tahtonut pysyä ranteessa mutta suojakalvo sen verran paksu että auttaa pysymään yhtenä pakettina :)
- Oulu, Finland - ()
3/5 Kohtuullisen hyvä. Ei kaikkein helpoin asettaa paikoilleen. Paikallaan toimi hyvin, ei mitenkään haitannut käyttöä. Yllättävän pian alkoi reunasta repsottaa ja oli pakko poistaa.
- Parola, Finland - ()

Xiaomi Mi Band 2 displayskydd

★★★★★
★★★★★
19 Produktomdömen

 • Snabb leverans
 • 30 dagars öppet köp

Xiaomi Mi Band 2 aktivitetsarmband har en liten 0.46" display med en liten knapp. Det är viktigt att skärmen hålls hel och fri från repor.
Detta displayskydd hjälper dig att hålla skärmen hel, ren och torr. Det stöter också bort fingeravtryck effektivare än displayen själv.
En billig försäkring mot repig skärm och kan förlänga livslängden på ditt aktivitetsarmband.

Se även:

Camo-armband
Färgrika armband
Laddningskabel


Specifikationer:

Medföljer:

 • 1 x Displayskydd

13 kr Inkl. moms 25%
Norm. 79
Antal  Lägg i kundvagnen »

Lagersaldo: 2 st
Skickas från vårt lager i Finland. Leveranstid ca 4-6 arbetsdagar.


Öppettider telefonservice vardagar 09:00 - 11:00
Tel: 010-55 173 90
- Information om betalningsmetoder

Liknande produkter

Produkter du kanske är intresserade av: