Huawei Honor 7 Lite pansarglas
Huawei Honor 7 Lite pansarglas

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Petri T.
    Petri T. (2017-12-03)
  • Produktfoto av Petri T.
    Petri T. (2017-12-03)

5/5 Tämä näytön suoja lasi on todella hyvä ja kestävä estänyt ainakin pari kertaa puhelimen näytön rikkoontumisen kun on tippunut korkealta lattialla/maahan ulkona. Suosittelen ostamaan jos haluat puhelimelle lisä käyttö ikää edulliseen hintaan.
- Kelloselkä, Finland - ()
5/5 Hintansa väärti..Ei suurta eroa suomessa myytyihin tuotteisiin paitsi edullinen hinta. Parempi suoja kuin perinteiset kalvot ja helppo pitää puhtaana. Hyvä ostos.
- Lempäälä, Finland - ()
2/5 Tuote murtui heti paikoilleen asettelussa. Ei kovin vahvaa tekoa.

Palautin tuotteen rikkinäisenä, korvaava tuote on hyvittämättä. Hinta on edullinen, mutta ehkä mulla oli se maanantai kappale kun heti hajos.
- Turku, Finland - ()
5/5 ihan kiva
- Kauppilanmäki, Finland - ()
3/5 Tuote oli naarmuinen ja poikki. Ei voinut käyttää, siksi palautus. Hinnan puolesta hyvä ostos. Ehkä olisi vastannut odotuksia, jos olisi ollut virheetön tuote.
- Espoo, Finland - ()
4/5 kyllä pelaa honorissa 7 litessä ei mitään moitittavaa hinta on ihan mukiinmenevä kyllä kannattaa ostaa jos on tarvettaeiköähän tämä ole tässä
- Helsinki, Finland - ()

Huawei Honor 7 Lite pansarglas

★★★★★
★★★★★
17 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt

Glöm repiga skyddsfilmer och köp en av härdat glas istället!

Glaset är mycket tunt och påverkar inte skärmens känslighet, du kan använda pekskärmen precis som vanligt.

Extra härdat glas som klarar av avsevärt hårdare behandling än de vanliga skyddsfilmerna av plast, och skyddar även displayen till viss del mot kraftiga stötar som annars skulle spräcka skärmen.

Appliceringen sker mycket enkelt, och det är faktiskt lättare att få bort luftbubblor från dessa än med de vanliga i plast. Inget lim behövs, fungerar med vakuum och är lätt att också ta bort och byta ut om det blir slitet.