Huawei P9 skyddsglas
Huawei P9 skyddsglas

4/5 Tämä tuote ei ole päässyt vielä käyttöön..on tilattu varalle...

Joten laatu ja käyttökokemuksia ei ole antaa.hinta kuitenkin kohdillaan.

Sen puolesta pelkkää plussaa...
- Lempäälä, Finland - ()
5/5 Vähän lyhyt ja kapea niinkuin vanha P9 suojalasini, mutta kooltaan suurempi. Vain n.2,5mm joka sivulta vajaa. P9 näytön sivut ovat hieman kaarevat, kaarevia näytönsuojalaseja en ole löytänyt. Reunoihin jää harmaat rajat näytön ja suojalasin välissä olevan ilman takia joka johtuu näytön kaarevuudesta, mutta ei häiritse käyttöä ja suojalasikin on pysynyt hyvin kiinni. Omasta mielestäni tämä leveämpi malli on parempi käyttää kuin kapeammat mallit. Pakkaus oli kunnollinen kotelo jossa suojalasi ja kertakäyttö märkä/kuiva putsausliinat.
- Kankaanpää, Finland - ()
3/5 Asensin Suojalasin Huawei P9 -puhelimeeni (luonnollisesti). Kuitenkin ks. suojalasi ei kata koko puhelimen näyttöä vaan jää n. 2mm per reuna lyhyeksi. Kameran ja kuulokkeen reiät kuitenkin asettuu oikein, joten sinällään sitten ok. Kerää erittäin herkästi sormenjälkiä. Parempi kuin ei mitään, mutta uskoisin, että on parempiakin tuotteita markkinoilla (toki myös hintavampia).
- Seinäjoki, Finland - ()
2/5 Ei sopiva Huawei P9 puhelimeen. Liian pieni. Melkein sentin liian lyhyt ja n.5mm liian kapea. Eli ei voi laittaa tuohon omaan luuriin. Pieni, ei Huawei P9:n lasinsuoja ollenkaan.
- Tornio, Finland - ()
1/5 Toinen P9:lle ostamani näyttösuoja. Ensimmäisen ostin Verkkokauppa.com:sta, maksoi paljon, eikä sopinut lainkaan - oli aivan liian pieni. Ikävä kyllä myös tämä suoja on liian pieni. Pitkiltä sivuilta jää puolisen senttiä puuttumaan, mikä vaikuttaa käytettävyyteen, ja etenkin ulkonäköön. Tätä tuotetta ei voi suositella, koska se ei yksinkertaisesti toimi.
- Turku, Finland - ()

Huawei P9 skyddsglas

★★★★★
★★★★★
5 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt

Skydda din dyrbara telefon med ett skärmskydd av härdat glas.

Glöm repiga skyddsfilmer och köp en av härdat glas istället!

Glaset är mycket tunt och påverkar inte skärmens känslighet, du kan använda pekskärmen precis som vanligt.

Extra härdat glas som klarar av avsevärt hårdare behandling än de vanliga skyddsfilmerna av plast, och skyddar även displayen till viss del mot kraftiga stötar som annars skulle spräcka skärmen.

Appliceringen sker mycket enkelt, och det är faktiskt lättare att få bort luftbubblor från dessa än med de vanliga i plast. Inget lim behövs, fungerar med vakuum och är lätt att också ta bort och byta ut om det blir slitet.


Specifikationer:

  • Hårdhet: 9H
  • 98% genomskinligt

Produkter du kanske är intresserade av: