Huawei P8 Lite -skyddsglas
Huawei P8 Lite -skyddsglas

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Juho R.
    Juho R. (2016-10-10)

5/5 Todella edullinen hinta/laatusuhde,kestävä panssarilasi sekä helppo asentaa itsekkin ei tarvitse olla alan ammattilainen että saisi tuotteen asennettua paikoilleen.Suosittelen.
Harri L. - Kajaani, Finland - ()
4/5 Asensin tyttären p8lite puhelimeen. Asennus oli helppoa ja apu teipit auttoivat asennuksessa. Harmi kun omaan puhelimeen ei vielä ollut samaa suojaa. Tuote on hyvin viimeistelty ja sopii hyvin näytön päälle. Pitää seurata että millaisena se tulee pysymään sitten tulevaisuudessa.
Mikko K. - Vuokatti, Finland - ()
2/5 Toimiva suoja, itsellä ei tarttunut hyvin puhelimeen kiinni, tein kuten on neuvottu ja sainkin toiseen puhelimeen hyvin pysymään, itsellä tämä irtoo ja oli muutenkin huono jostain syystä. Tässä sattui varmaan olemaan huono "liima" kun ei tarttunu puhelimeeni kunnolla.
Juho R. - Iisalmi, Finland - ()
4/5 Helppo asentaa ja mukana näytön puhdistus tarvikkeet mielestäni erinomainen tuote hakkaa kalvot mennen tullen hintakaan ei päätä huimaa ei aivan näytön kokoinen mutta ei käytössä haittaa
Hannu Ä. - Jämsä, Finland - ()
5/5 Tuote saapui kuplamuovipussiin pakattuna. Lasi oli monesta kohdin murtunut ja käyttökelvoton. Edellinen lasi oli väärä ja tämä oli rikki. En ole jaksanut tehdä asialle mitään koska luulen ettei näin kevyesti pakattua lasia saa aina ehyenä Kiinasta saakka Suomeen.
Osmo K. - Oulu, Finland - ()
4/5 Suojalasi on ollut paikoillaan puhelimen näytössä nyt muutamia päiviä. Asennus oli helppoa, näytön pyyhkimiseen tarkoitettu liina oli riittävän kostea (joskus on ollut lähes kuivunut) mutta kuivasta liinasta irtosi muutamia kuituja joista yksi jäi suojalasin alle asennusvaiheessa. Se piti poistaa koska suoja ei muuten asettunut paikoilleen. Laatu vaikuttaa hyvältä ja näytön käyttö sujuu hyvin, laatu vaikuttaa olevan ok! Suosittelen tilaamaan tämän tuotteen.
Minna A. - Varjakka, Finland - ()

Huawei P8 Lite -skyddsglas

★★★★★
★★★★★
6 Produktomdömen

Skydda din dyrbara telefon med ett skärmskydd av härdat glas.

Glöm repiga skyddsfilmer och köp en av härdat glas istället!

Glaset är mycket tunt och påverkar inte skärmens känslighet, du kan använda pekskärmen precis som vanligt.

Extra härdat glas som klarar av avsevärt hårdare behandling än de vanliga skyddsfilmerna av plast, och skyddar även displayen till viss del mot kraftiga stötar som annars skulle spräcka skärmen.

Appliceringen sker mycket enkelt, och det är faktiskt lättare att få bort luftbubblor från dessa än med de vanliga i plast. Inget lim behövs, fungerar med vakuum och är lätt att också ta bort och byta ut om det blir slitet.


Specifikationer:

  • Hårdhet: 9H
  • 98% genomskinligt

90 SEK Info om moms
Antal  Lägg i varukorgen »
- Skickas från centrallagret. Leveranstid 2-3 veckor.

Liknande produkter