Huawei Honor 7 fodral
Huawei Honor 7 fodral

4/5 Hyvä alkuperäistarvike. Istuvuus on erinomainen ja alkuperäisyyden havaitsee materiaalista, josta saa sellaisen kuvan että kestoikä lienee hyvä. Maksaa toki tuplasti sen mitä halvemmat tarvikkeet, mutta toisaalta Suomessa tämä maksaa tuplasti mitä e-villessä.

Mukavan tahmea käteen, joten hinta on säästetty samantien, jos välttää yhdenkin puhelimen putoamisen. Tuosta mattapintaisuudesta johtuen puhelinta on paljon helpompi ja varmempi käsitellä kuin ilman tätä takakuorta. Ei myöskään lisää laitteen kokoa taikka painoa käytännössä lainkaan.
- Klaukkala, Finland - ()
5/5 Tosi hyvin istuvat ja napakat .

Hinta / laatu suhde kohdallaan,

ei mitään rihkamaa.

Kannattaa kokeilla +++++++++++++++++++

Kuori takaa karhea, niin pysyy paremmin kädessä
- Niittylahti, Finland - ()
4/5 Tuote on tuntunut hyvältä ja vastasi odotuksiani, juuri sellainen kuin odotin ja sopii hyvin puhelimeeni tottakai.

Hinta oli hyvä!

Laatu näyttäisi ihan kestävältä ja puhelimessa on nyt hyvin kitkaa eikä putoa kädestä.
- Pori, Finland - ()
4/5 _
- Kauppilanmäki, Finland - ()
5/5 Tuote on oikein hyvä! Yksinkertainen, mutta nätti. Sopivan karhea ja pysyy hyvin käsissä. Vastasi täysin odotuksia ja ostaisin samanlaisen uudestaankin.
- Vihti, Finland - ()
5/5 Laadukas suojakuori, Nillkin. Hinta ja laatu kohdallaan. Kuori takaa karhea, niin pysyy paremmin kädessä? Shampanja premium malliin kun nenä päähän. Istuu täydellisesti.
- Leppävirta, Finland - ()

Huawei Honor 7 fodral

★★★★★
★★★★★
13 Produktomdömen

Skydda luren med detta bakstycke i hårdplast. Ger effektiv lindring när luren tappas i golvet och håller också sidorna intakta från stötar och repor. Finns i flera färger.