Elephone M3 flipcover
Elephone M3 flipcover

4/5 Mobilen är tunn så det är lite tokigt att ha ett fodral, men detta är tunt och skyddar väl, så jag rekommenderar detta skydd. Snyggt med utklipp för klockan.
- Se ramvik, Sweden - ()
4/5 Tosi hyvät kuoret. Ei haittaa vaikka puhelin tipahtaisi kun kuoret pelastaa. Tosin tuo kellosysteemi ei aina toimi. Myös power nappulan ja volumenappuloiden läpät katkesivat todella helposti, mutta se ei haitannut. Hyvä hinta-laatusuhde silti. Kannattaa ostaa puhelimen kanssa!
- Puolanka, Finland - ()
3/5 Halppis materiaaliahan toi kotelo on. kerran ku vähäki osuu johonkin niin se on halki. muovi on kovaa. en suosittele. ei ole magneettia, LÄPPÄ ON KOKOAJAN AUKI. jättäkää ostamatta puhelin ja kuori
- Jokipii, Finland - ()
5/5 Hyvin on toiminut ja tekee ihan tehtävänsä. Suojannut erittäin hyvin varsinkin kun lapsiperheessä olevana puhelin on välillä aina vaarassa hajota :)
- Vantaa, Finland - ()
5/5 Tuote on juurikin sitä mitä luvattiin.

Hienosti on toiminut ja yllättävän jämäkkää tekoa sekä mukavan tuntunen käsissä. Eli ole liukas ja puhelin pysyy hanskassa paremmin kotelon kanssa, kuin ilman koteloa!

Ei todellakaan ole pahan hintanen laatuun nähden..
- Anjalankoski, Finland - ()
3/5 Suojakuori ei pysy kiinni muutaman käyttökerran jälkeen , kun ei ole mitään lukitusta. Kello olis huippu kun laittaa suojakuoren kiinni tulee näkyviin. Suosittelen varauksella .

Itse en ostaisi toista samanlaista
- Niittylahti, Finland - ()

Elephone M3 flipcover

★★★★★
★★★★★
14 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt

Snyggt flipcover till Elephone M3 med hål för kamera, fingeravtrycksläsare samt cirkulär öppning för snabb visning av datum och snabbsvar/avvisning av samtal.


Specifikationer:

69 SEK Info om moms
Norm. 99
Antal  Lägg i kundvagnen »
- Produkten finns i lager! 5 st
- Skickas från vårt kinesiska lager. Leveranstid 1-3 veckor.
- Produkten finns också i vårt finska lager med leveranstid på 4-6 arbetsdagar. (Byt lager här)  

Liknande produkter

Produkter du kanske är intresserade av: