Flipcover till Elephone P9000
Flipcover till Elephone P9000

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Lennart J.
  Lennart J. (2016-09-23)
 • Produktfoto av Lennart J.
  Lennart J. (2016-09-23)
 • Produktfoto av Janne K.
  Janne K. (2016-07-18)
 • Produktfoto av Karri K.
  Karri K. (2016-05-29)

Våra kunders produktvideor

5/5 Hyvin puhelimeen istuva. Hieman jäykkä näin alkuun. Luultavasti käytössä notkistuu. Langaton lataus onnistuu hyvin. Nappulat suojassa, suojannee taskunäppäilyiltä hyvin. Puhelimeen tulee aukon kokoisena kello. Hyvä ominaisuus. Vielä en ole ehtinyt kokeilla mitä muuta aukkoon saa näkyviin. Vaikuttaa näppärältä tavalta saada puhelin seisomaan paikallaan ilman muuta tukea.
- Hämeenlinna, Finland - ()
4/5 Siistit peruskuoret, hieman muovinen tuntuma. Loistohinta jos vertaa isompien valmistajien viralliseen puhelinkuoreen. Käyttöä nopeuttavasta ikkunasta plussaa.
- Tampere, Finland - ()
3/5 Tuote tuli nopeasti viikon sisällä ja toimitettiin kotiovelle asti,

Puhelin pysyy hyvin ja tukevasti kuoren sisällä, tosin s-view window (eli pieni ruutu kuoren etuosassa) ei toimi vaikka on asetuksista kytkettynä päälle. Sormenjälkitunnistinkaan ei toimi yhtä hyvin kuin ilman kuoria, koska reikä sille on liian pieni.

Värejäkin voisi olla enemmän kuin yksi, mutta yleisesti kuori on ihan hyvä ja vastasi odotuksia, mutta hinta tosin voisi olla matalampi.
- Piispanristi, Finland - ()
4/5 Hinta OK. Toimii niin kun pitääkin. Vastasi odotuksia ja on käytettävyydessään hyvä. Laatu näkyy vasta myöhemmin mutta toistaiseksi ei ole laadussa ollut vikaa.
- Riihimäki, Finland - ()
4/5 Puhelin jolle tämä on tehty, on niin kevyt, että ständinä tämä ei oikein toimi. Liukuu pitkin kantta ja kaatuu. Tuo ikkuna systeemi on hyvä! Pystyy vastaamaan puheluun ilman kannen avausta. Kannen lukitusvyö magneetilla olisi hyvä lisä.
- Raisio, Finland - ()

Flipcover till Elephone P9000

★★★★★
★★★★★
5 Produktomdömen

 • 30 dagars returrätt

Skyddsfodral med öppningar för kamera och display. Ger ett bra skydd mot stötar och repor, samt skyddar även skärmen vid fall.


Produkter du kanske är intresserade av: