Doogee Valencia 2 flipcover med kortfickor
Doogee Valencia 2 flipcover med kortfickor

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Ari M.
    Ari M. (2015-11-16)
  • Produktfoto av Ari M.
    Ari M. (2015-11-16)

4/5 Kortti lompakkona ja puhelimen suojana ajaa asiansa hyvin laatu ei ollut raksan kestävää mutta ok

Magneetti irtosi ekan kk aikana joten luukku ei pysynut kiinni ja kortit olivat pitkin maisemia. Suojana toimiva.
- Helsinki, Finland - ()
4/5 tytön käytössä, eli kovaa käyttöä kesti jonkun kuuukauden ennen kuin rispaantui. hinta oli kohdallaan ja hyvin on suojannut puhelinta........................
- Törmä, Finland - ()
4/5 Vastasi odotuksia. Oli käytännöllinen. Pitemmän ajan saatossa, normaali käytössä kiinnitysklipsi rikkoontui. Joten ei kestävyys parasta.
- Ristijärvi, Finland - ()
4/5 Ihan laadukkaan oloinen suojakotelo. Pari kuukautta ollut käytössä, saumat ja kotelo edelleen hyvässä kunnossa. Korttitasku ei ole ollut käytössä. Toimii.
- Nilsiä, Finland - ()
5/5 Aiempi suojakuori oli kyllä hyvä (hankin sen eBaystä vaihteen vuoksi), sillä siinä oli pyöreä ikkuna. Siitä näki heti sekä kellonajan että soittajan nimen. Harmittavasti se vain keräsi staattista pölyä sisäpintaan niin, että kännykän suojamuovi alkoi naarmuttua ja harmaantua. Tämä uusi suojakotelo on perusmalli, helppokäyttöinen ja tukeva. Suosittelen kyllä muillekin!
- Kirkkonummi, Finland - ()
4/5 Vaativankin vaimon toiveen täyttävä tuote. Väri ja korttipaikat OK. Plussaa kirjamaisesta avautumisesta. Tohtii maksaa 6,95 € ennen kuin itse rupeaa liimaamaan ja leikkaamaan.
- Keuruu, Finland - ()

Doogee Valencia 2 flipcover med kortfickor

★★★★★
★★★★★
19 Produktomdömen

Snygga fodral till din Doogee Valencia 2. Fodralet är vikbart, har plats för flera kreditkort samt en större ficka för sedlar.
Tillverkat av syntetiskt läder. Finns i flera olika färger.