OnePlus 5 pansarglas
Detta pansarglas är format att passa perfekt med OnePlus 5 och ger ett utmärkt skydd från repor och stötar som annars hade kunnat spräcka skärmen.

4/5 Panssari tuli todellahyvin pakattuna. Asentaminen helppoa kun jo muutaman laittanut ennenkin. Laitoin lasin jo kerran paikalleen mut otin poiskun ei näyttänyt menevän kohdalleen. Sit toisella kerralla huomasinkin että lasi on liian pieni näyttöön verrattuna :( noin 1mm molemmilta puolilta jää ilman lasia. Outoa että lasi on tehty noin kapeaksi, mutta kuulin tutulta joka oli ostanut oneplus5 oman lasin niin siinä on sama juttu. Lasi vaan tehdään ilmeisesti liian kapeaksi.

ei kuitenkaan käyttöä haittaa ja antaa suojaa kuitenkin. Nahkaisen suojakuoren kanssa kun käyttää ei jää näyttöä paljaaksi juuri ollenkaan. Maksaa puolet siitä mitä "oikea" ja vaikuttaa olevan aivan yhtä hyvä! ostan uuden jos entiselle sattuu vahinko.
- Kuopio, Finland - ()
4/5 Ensimmäinen kalvo minkä sain e-villestä oli todennäköisesti maanantai kappale. Aukot olivat väärillä kohin. Vielä en ole saanut uusia kalvoja, mutta homma hoitui hyvin ja laittoivat tulemaan oikean kokoiset ja näköiset kalvot.
- Rovaniemi, Finland - ()
3/5 Tuote toimii ihan hyvin, mutta lähtee helposti irti jos osuu kulmaan. Hinta on hyvä tällaiselle tuotteelle ja toimitus oli nopea. Kosketuspinta pysyy hyvänä ja näyttö näkyy selkeästi.
- Äänekoski, Finland - ()
3/5 Paketin mukana tuli kaikki tarvittava. Asennus oli yksinkertaista ja nopeaa. Vaimon tiputettua puhelimensa tämä tuote täytti tehtävänsä säästäen puhelimen näytön.
- Turku, Finland - ()
1/5 Täysin surkea tuote, kalvossa ei ole keskikohdalla liimaa ollenkaan joten kaikki roska pääsee uimaan kalvon alle. Täysin hyödytön näytönsuojakalvo.
- Espoo, Finland - ()
2/5 Kalvo oli liian pieni näyttöön ja oli valmiiksi jo naarmuinen, mutta veikkaan ettei jokainen panssarilasi ole! Voi olla vain satunnaisesti. Eikä kuvia tästä kalvosta voi ottaa kun on näytössä jo kiinni.
- Tampere, Finland - ()

OnePlus 5 pansarglas

★★★★★
★★★★★
6 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt

Displayskydd i härdat glas är ett av dom viktigaste skydden du behöver för din telefon.

Detta pansarglas är format att passa perfekt med OnePlus 5 och ger ett utmärkt skydd från repor och stötar som annars hade kunnat spräcka skärmen.

Glaset är mycket tunt och påverkar inte skärmens känslighet, du kan använda pekskärmen precis som vanligt.

Extra härdat glas som klarar av avsevärt hårdare behandling än de vanliga skyddsfilmerna av plast, och skyddar även displayen till stor del mot kraftiga stötar som annars skulle spräcka skärmen.

Appliceringen sker mycket enkelt, och det är faktiskt lättare att få bort luftbubblor från dessa än med de vanliga i plast. Inget lim behövs, fungerar med vakuum och är lätt att också ta bort och byta ut om det blir slitet.

Leveransen innehåller ett skärmskydd av glas samt duk och tillbehör för att applicera.
Köp gärna flera stycken på samma gång så kan du byta när dom går sönder, det är betydligt billigare än att byta ut skärmen om den går sönder.


Produkter du kanske är intresserade av: