OnePlus 3T genomskinligt skyddsskal
Ett genomskinligt och böjbart skyddsskal för din OnePlus 3T smartphone.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Villemartti H.
  Villemartti H. (2017-10-28)
 • Produktfoto av Eemeli K.
  Eemeli K. (2017-07-21)
 • Produktfoto av Eemeli K.
  Eemeli K. (2017-07-21)

5/5 Ok hintainen, sopii hyvin puhelimeen. Ainoa miinus on se, että kuoren ja puhelimen väliin kerääntyy helposti pölyä, mikä näkyy läpinäkyvän kuoren läpi.
- Janakkala, Finland - ()
4/5 Muutaman viikon käytön jälkeen suojakuori vaikuttaa todella laadukkaalta ja kestävältä. Puhelin pysyy kuoren ansiosta paremmin käpälissä ja tiputtamisen riski pienenee. Toki pari kertaa on päässyt puhelin tippumaan mutta säilynyt ehjänä kuoren ansiosta. Tämän kaveriksi kun saisi jostai vielä laadukkaan näytön suojan niin avot!
- Ruutana, Finland - ()
5/5 Loistava tuote OnePlus 3T: n suojaksi, puhelin ohut ja todella luikas, tämän suojan ansiosta puhelin pysyy kädessä ja samalla myös suojaa kolhuilta. Ainoa miinus on latauksen suoja ei tahdo pysyä paikallaan vaan helposti avautuu. Suojus venyy yllättävän paljon, toivottavasti pysyy kireänä edes vuoden kun taas vaihdan puhelinta :)
- Vantaa, Finland - ()
4/5 Tuote ollut hintaansa nähden laadukkaan oloinen, sekä mukavan tuntuinen kädessä. Sopii hyvin op3, sillä puhelin ilman kuorta on todella liukas. Suojakuori venyy aika helposti, mutta toistaiseksi vielä pysynyt kiinni puhelimessa.
- Keminmaa, Finland - ()
5/5 Tilasin tuotteen kun en löytänyt Oneplus 3T puhelimeeni muualta samantapaisia kuoria. Yllätyin siitä, että hintaansa nähden tuote on laadukas ja kestävä. Materiaaliltaan ilmeisesti silikonia ja suojannut todella hyvin puhelinta jopa parin pudotuksen verran.
- Helsinki, Finland - ()
5/5 Hyvä läpinäkyvä suojakuori onelpus 3:seen. Hinta voisi olla hieman halvempi mutta laatu maksaa. Suojaa hyvin puhelinta naarmuilta ja kolhuilta.
- Vanhalinna, Finland - ()

OnePlus 3T genomskinligt skyddsskal

★★★★★
★★★★★
6 Produktomdömen

 • 30 dagars returrätt

Ett genomskinligt och böjbart skyddsskal för din OnePlus 3T smartphone. Materialet dämpar stötar effektivt och sitter bra i handen. Med den utmärkta greppytan minskar även risken för att du tappar din telefon.


Specifikationer:

 • Material: TPU
 • Passar till: OnePlus 3T

Medföljer:

 • 1 x OnePlus 3T genomskinligt skyddsskal

Produkter du kanske är intresserade av: