OnePlus One displayskydd av härdat glas
OnePlus One displayskydd av härdat glas

5/5 Olen käyttänyt tuotetta one plus onen näytön suojaamiseen. Hyvin ajanut asiaansa siinä hommassa. Laadukkaan näköinen ja tuntunen lasi. Ei ole säröillyt ollenkaan. Asennus helppo tehdä
- Keminmaa, Finland - ()
5/5 Näyttö vielä vuoden käytön jälkeen ehjä. Vaati 4,5kg puristimen kaatumisen suoraan näytön päälle kunnes halkesi. Edelleen näyttö ehjä. Ei tee vieläkään samanlaisia häiriöitä kuten monet halvat suojat.
- Ilmajoki, Finland - ()
5/5 Lasi on toiminut odotetusti ja suojannut näytön iskun kohdistuessa siihen. Lasi on tällä hetkellä menossa vaihtoon, mutta näyttö on edelleen ehjä mikä kuitenkin on tärkeintä.
- Tampere, Finland - ()
4/5 Näytönsuoja on suojannut puhelimen omaa näyttöä hyvin iskuilta, pudotessa näytönsuojaan on tullut pieniä halkeamia, mutta se ei haittaa puhelimen käyttöä, hinta-laatu -suhde on hyvä.
- Nivala, Finland - ()
2/5 Tuote ei vastaa kuvaa ollenkaan. Sain vain neliön muotoisen muovinpalan postissa joka ei sopinut tai edes tarttunut näyttöön kunnolla. Ei kannata ostaa, todella paksu ja ruma kapistus muuten nätissä Oneplus Onessa.
- Tampere, Finland - ()
5/5 Näytönsuoja on helppo laittaa paikalleen ja laadukas. Isompia iskuja ei ole puhelimeen tullut, joten todellinen kestävyys on vielä testaamatta

Erinomainen hinta-laatusuhde. Hyvä ostos.
- Suonenjoki, Finland - ()

OnePlus One displayskydd av härdat glas

★★★★★
★★★★★
7 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt

Glöm repiga skyddsfilmer av plast och upptäck fördelarna med ett extra lager glas ovanpå skärmen!

Glaset är mycket tunt och påverkar inte skärmens känslighet, du kan använda pekskärmen precis som vanligt, och tillsammans med vilket annat fodral som helst!

Extra härdat glas som klarar av avsevärt hårdare behandling än de vanliga skyddsfilmerna av plast, och skyddar även displayen mycket väl mot kraftiga stötar som annars skulle spräcka skärmen.

Appliceringen sker mycket enkelt, och det är faktiskt lättare att få bort luftbubblor från dessa än med de vanliga i plast. Inget lim behövs, fungerar med vakuum och är lätt att också ta bort och byta ut om det blir slitet.