OnePlus One flipcover med kreditkortficka
Flipcover till Oneplus One smarttelefoner. Gjort av syntetiskt läder och har plats för ett kreditkort. Finns i flera färger.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Janne J.
  Janne J. (2016-06-11)
 • Produktfoto av Tero L.
  Tero L. (2016-01-28)
 • Produktfoto av Maarit P.
  Maarit P. (2015-11-23)
 • Produktfoto av Maarit P.
  Maarit P. (2015-11-23)
 • Produktfoto av Pekka H.
  Pekka H. (2015-09-05)
 • Produktfoto av Pekka H.
  Pekka H. (2015-09-05)
 • Produktfoto av Pekka H.
  Pekka H. (2015-09-05)

4/5 ihan hyvä suojakotelo, sais korttitaskut olla vähän tiukempia ettei kortit tipahda, hinta on kohdallaan. mangneetin rauta osa irtosi 7kk käytön jälkeen mutta muuten säilynyt ehyenä
Jari R. - Törmä, Finland - ()
5/5 bra kvalitet mycket prisvärd annars svår att få tag på...........................

bra köp ....................................................
Janne S. - Kristiinankaupunki, Finland - ()
4/5 Suojakotelo on ollut näppärä ja kestävä, kortti taskussa saa säilytettyä kortteja, ja sen läppä suojaa näyttöä hyvin. Suojakuoren saa taitettua videoiden katselu asentoon. Hinta-laatu -suhde on hyvä.
Miia L. - Nivala, Finland - ()
4/5 Ostin kuoret Vajaa vuosisitten ja Hyvin on suojannut puhelinta.

Magneetti on omassa yksilössä todella vahva, ajan mittaan reunat alkavat jotenki halkeilla ja lopulta murtuu kokonaan mutta kyllä taidan tilata uudet samanlaiset siitä huolimatta.
Janne J. - Jyväskylä, Finland - ()
4/5 Laadukas suojakotelo. Ollut käytössä jonkun aikaa eikä ole tullut vastaan oikeastaan kuin yksi huono puoli. Kun puhelinta katsoo vaakatasosa kotelon tukemana siis puhelin vapaana niin kotelon pinnan liukkauden takia ei puhelin meinaa pysyä paikallaan, muuten suosittelen tuotetta lämpimästi.
Mika N. - Mäntsälä, Finland - ()
4/5 Kotelo napsahti oneplussaan juuri niinkuin pitää, eli sopivan jämäkästi. Korttitaskuja on vain yksi, niitä voisi olla pari lisää.

Vaaleansininen osoittautui luonnossa enemmänkin turkoosiksi kuin poikavauvansiniseksi. Kuvassa koitettu verrata väriä vaaleansiniseen lambi-pakettiin... Kuvasta ei tosin tahtonut saada hyvää. Mutta eipä tuo niin meikäläistä haitannut.

Äh, kohta joku pahottaa mielensä kun on kuvassa lähes vaaleansininen...

Eli: ero on todellisuudessa selkeämpi turkoosin ja vaaleansinisen välillä ainakin minun silmään! Älä ota siis vaaleansinistä koteloa, jos et kestä sitä että se taittaa yhtään vihreään!!

Perusasiat on kunnossa, kameraa pystyy käyttämään ja näppäimille on omat reikänsä. Hyvä tuote, pientä miinusta korttitaskujen vähyydestä.
Tero L. - Tampere, Finland - ()