OnePlus One flipcover
Stilfullt flipcover till din OnePlus One. Har en strukturerad yta och skyddar luren från stötar och alldagligt slitage. Finns i flera färger.

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Arto N.
    Arto N. (2016-08-26)

5/5 Toimiva ja hyvä tuote. Suojaa puhelinta erittäin hyvin kolhuilta. Laatu erinomainen hintaan nähden. Ostos oli erin omainen. Tuotetta voi verrata kalliimpiin suojakuorien laatuun on jopa parenpi.
Rauno V. - Järvenpää, Finland - ()
5/5 One flip-suojakuori + 1 kpl suojakalvo tuli tasan kaksi viikkoa postituksesta.Tuote on tarkasti sopiva puhelimelle,hyvää silikonireunus,sekä jämäkät etu/takakannet.Lyhyehkön käytön jälkeen olen ollut tyytyväinen tuotteeseen.Näin voinkin suositella tätä lämpimästi muillekin.
Arto N. - Jyväskylä, Finland - ()
1/5 miten voin arvorstella tuotetta jota en ole saanut tilaus numero on

71057811350 ONE+ONE 1 suojakuoret katsotaan miten käy ???

en kyllä suosittele
Jukka M. - Paimio, Finland - ()
5/5 Tuote on erittäin laadukas ja tyylikäs, myös hinta-laatusuhde on loistava. Tuotteen laatu tuli jopa hienoisena yllätyksenä, sillä aiemmat kokemukset vastaavan hintaluokan tuotteista olivat pettymyksiä. Pari aiempaa vastaavan hintaluokan flipcoveria on jo hajonnut, eivätkä ne kestäneet kuin joitakin kuukausia. Tuohon hintaan en usko saatavan parempaa tuotetta. Suosittelen ehdottomasti!
Aki M. - Tampere, Finland - ()
4/5 Tuote vastaa odotukset. Hinta mielestäni edullinen, kaikinpuolin hyvä ostos voin suositella.Toimituskin oli suhteellisen nopeaa ja sujuvaa.
Jari S. - Kaarina, Finland - ()
5/5 Kuori on siis Oneplusone-puhelimen kuori. Erittäin miellyttävä kädessä. Silikoninen sisus lisää käyttöikää, ei säry jos putoaa, niinkuin vastaavat muoviset. Tyylikäs ulkokuori.
Virva H. - Suomussalmi, Finland - ()