Halsband och örhängen
Perfekt present till en vän eller varför inte till dig själv!

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Skupperi
    Skupperi (2014-05-19)
  • Produktfoto av Skupperi
    Skupperi (2014-05-19)

4/5 Olen käyttännyt tuodettaa jo pari kertaa ja tyytyväinen niihin koruihiin,ne on todellisuudessa vielä kaunempia kui kuvissa..on sielä pieni häiritsevä juttu,kesken sydaimia on pienet mustat reiät,mut onnex niitä ei näe hyvin????.. Tilaus venys mulle odottamattomalta(meni vähän yli 5 viikon)kui lehdellä oli kirjoittettu 1-3 vk,ma vielä ymmärrin alussa että tilaus tulee päivissä mut see oli varma mun oma mistake*..mut tilanne ratkaistu hyvin ja sain lahjakortti????,kiitos siitä! Kaikki hyvin ja tekin jo uuden tilauksen..Finally all good,-happy and Recommend !
- Espoo, Finland - ()
5/5 Emäntää tuli lahjottua näillä.

Tykkäsi ja on käyttänyt paljonkin.

Koukut jotka korvakoruissa on kannattaa vaihdattaa hopeoituihin koska pikaisesti testattuna näissä oli nikkeliä mukana, varsinkin jos nikkeliallergiaan taipvaisuutta niin em kannattaa huomioida.

Mutta hinta ja laatu lyövät kättä hienosti.
- Hämeenlinna, Finland - ()
3/5 Arkikäytössä menettelee, mutta eihän hintakaan päätä huimaava ollut. Painavat, rihkaman näköiset ja oloiset. Kuvan perusteella tuotteesta saa kauniimman vaikutelman.
- Oulu, Finland - ()
4/5 Ehkä hieman kallis mutta hieno paketti kokonaisuudessaan siitä huolimatta...
- Kouvola, Finland - ()

Halsband och örhängen

★★★★★
★★★★★
4 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt

Perfekt present till en vän eller varför inte till dig själv! Detta fina set innehåller ett halsband och örhängen som glimmar fint och gör din outfit perfekt. Passar till både vardag och fest. Fin hjärtdesign.