iPhone 5/5S -skyddsfilm
Skyddsfilm till din iPhone som håller skärmen fri från repor.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Rustam A.
  Rustam A. (2014-10-28)
 • Produktfoto av Arto M.
  Arto M. (2014-08-10)
 • Produktfoto av Arto M.
  Arto M. (2014-08-10)

4/5 Olen käyttänyt suojakalvoa omassa puhelimessa, suojakalvo toimii erinomaisesti ja täytyy kyllä sanoa, että hinta- ja laatusuhde on tasapainossa.
- Espoo, Finland - ()
5/5 Suojakalvo toimii ja on sellainen kuin olla pitääkin , antaa riittävän ja hyvän suojan puhelimelle, edullinen hinta ja laatusuhde, asennus helppoa
- Voikkaa, Finland - ()
3/5 Suojakalvo oli sopiva ja helppo asentaa. Homman pilasi mukana tullut puhdistusliina, josta irtosi jotain nukkakarvoja, kun sillä puhdisti puhelimen näytön ennen kalvon asennusta. Nyt sitten jäi tätä nukkaa muutamaan paikkaan ärsyttävästi kalvon alle ja käytännössä mahdoton poistaa. Voin suositella lämpimästi tuotetta, mutta mukana tulevaa puhdistusliinaa ei tule missään nimessä käyttää! Siksi käytettävyydestaä vain yksi tähti.
- Pihlajakoski, Finland - ()
4/5 Perussuojakalvo. Huomaamaton ja toimiva.

Kestää peruskäyttöä ja toimii kuten kalliimmatkin versiot. Isännän puhelimessa olen käyttänyt eikä ole valituksia kuulunut. Kaikki siis hyvin, hinta/laatusuhde ok.
- Tampere, Finland - ()
5/5 Asianmukainen tuote. Hyvä hinta-laatusuhde. Suojaa hyvin puhelimen näyttöä ja on helppo asentaa. Hyvä kosketustuntuma, ei käytännössä edes huomaan kalvon olemassaoloa. Suosittelen.
- Kemi, Finland - ()
3/5 Kalvo oli valmiiksi jo vähän naarmuinen, kun asensin sen puhelimen näytölle. Toivottavasti kaikki kalvot eivät ole samassa kunnossa saapuessaan perille. Otin kalvon häiritsevien naarmujen takia pois päivä asennuksen jälkeen.
- Turku, Finland - ()

iPhone 5/5S -skyddsfilm

★★★★★
★★★★★
31 Produktomdömen

 • 30 dagars returrätt

Skyddsfilm till din iPhone som håller skärmen fri från repor.


Specifikationer:

 • Passar: iPhone 5/5S
 • Färg: Genomskinlig
 • Mått (cm): 16.8x10x0.2
 • Vikt (kg): 0.009