Fint tvådelat hårband
Have a nice accessory in your head with this beautiful headband. Can be combine with all kind of styles.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Artil S.
  Artil S. (2015-07-22)
 • Produktfoto av Artil S.
  Artil S. (2015-07-22)
 • Produktfoto av Joona R.
  Joona R. (2014-03-24)
 • Produktfoto av Pavel N.
  Pavel N. (2013-01-22)

Våra kunders produktvideor

4/5 Minun paketissani oli musta hiuspanta. Normaalilta pannalta näyttää ja sopii myös arkikäyttöön, koska ei ollut tuo kultainen ja kimalteleva versio. Korvantaustaan jäävät osat hiukan "ei niin laadukkaat". Hyvä ja halpa ostos.
- Mäntsälä, Finland - ()
4/5 Erittäin halpa ja kaunis hiuspanta. Ei ihan arkikäyttöön "kimalteen" vuoksi. Juhlissa tuo kuitenkin näkyvyyttä arkiseenkin kampaukseen. Olen tyytyväinen tähän ostokseen.
- Imatra, Finland - ()
1/5 Itelleni tilasin, mutta jäi huomaamatta, ettei tässä ole piikkejä lainkaan. Pysyy huonosti paikoillaan, kun piikit ei kiinnity hiuspohjaan. Muuten kyllä ihan nätti ja simppeli, mutta menee lapsille leluksi
- Lappeenranta, Finland - ()
3/5 Kaunis, mutta hieman heikko laatuinen...Kimalletarranauhat eivät tahtoneet pysyä paikoillaan ja korvan taakse tulevat osat olivat aika tahmaisia. Onneksi ei maksanut kuin tuon verran...
- Mustajärvi, Finland - ()
3/5 Tuote ei ollut ihan niin laadukas kuin olin toivonut mutta koska tuote maksoi alle euron, niin se on ihan ymmärrettävää eikä asia kovasti haittaa. Panta tuntuu hieman tiukalta mutta mikäli ei ole liian tiukka, niin varmasti tulee arkikäyttöön.
- Helsinki, Finland - ()
5/5 hieno hiuspanta Lapsille
- Tampere, Finland - ()

Fint tvådelat hårband

★★★★★
★★★★★
10 Produktomdömen

 • 30 dagars returrätt

 Fint tvådelat hårband av metall.