Dekorations-sticker hare
Decorate your bathroom in simple way.

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Joona R.
    Joona R. (2013-12-28)

5/5 funny and cute. decorating my wc door. it stays up well. be carefull peeling it of though, it broke on some places, but you cant really see it if you fold the pieces over.
- Vallentuna, Sweden - ()
4/5 Laitoin tarran WC-pöntön kannen sisäpuolelle. Tuote on aiheuttanut hilpeyttä kantta avatessa. Hauska tuote ja hintansa väärti. Liimaaminen olikin sitten jo vähän haastavampi juttu.
- Forssa, Finland - ()
3/5 TUOTE OLI HANKALA ASENTAA JA HAJOSI LOPPUJEN LOPUKSI KÄSIIN. PAIKKAILEMALLA SAATIIN ASENNETTUA VESSANPÖNTÖN KANTEEN. OLISI PITÄNYT LUKEA KÄYTTÖOHJEET TARKEMMIN ENNEN LAITTOA. KUVASTA TULI KIVA LISÄ VESSANPÖNTÖN KANTEEN VAIKKA HIEMAN PAIKATTANU. HINTA OLI LAATUUN NÄHDEN KORKEA.
- Ylikiiminki, Finland - ()
3/5 Hyvä huomionherättäjä lasten kutsuilla vessanpöntön kannen alla.Lapset kyllä löysivät puheenaihetta kuvasta.Kyllä pidin sitä hintaansa nähden ihan kivana lisänä ostoksissani.
- Pielavesi, Finland - ()
5/5 Tosi kiva. Asetin vessan oveen. Tarra jämäkkää ja tarttui todella hyvin. En tiedä millaisen jäljen jättää kun irrottaa mutta eipä ole kiire irrottamaan vielä.
- Helsinki, Finland - ()
5/5 Veikeän oloinen kani oli mielestäni todella hyvä ostos! Hinta oli edullinen ja tuote oli helppo kiinnittää. Piristi mukavasti kylpyhuoneen tunnelmaa. Tuotteen laatu yllätti positiivisesti ja vaikka kuva onkin kylpyhuoneessa se on pysynyt hyvin. Olen saanut monia positiivisia kommentteja kuvasta ja voin suositella lämpimästi tuotetta muillekin
- Tampere, Finland - ()

Dekorations-sticker hare

★★★★★
★★★★★
11 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt

Dekorera ditt badrum på ett enkelt sätt. 


Specifikationer:

  • Mått: 23×27CM