Stämpelset trä
En vintage stil box med 12 stycken stämplar.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Ladyalice
  Ladyalice (2014-09-05)
 • Produktfoto av Ladyalice
  Ladyalice (2014-09-05)
 • Produktfoto av Ladyalice
  Ladyalice (2014-09-05)

4/5 Ostin kummipojille askarteluun. Ei ollut ihan hymy kyllä korvissa kun näki nämä... Mutta ostin samalla vaivalla kun oli niin ilmaiset. Onhan nämä selkeästi jotain yhdeksänkymmentäluvun ylijäämistöä, mutta tarroja paremmat kun voi käyttää useamman kerran.
- Tampere, Finland - ()
4/5 Lapset tykkäävät kovasti leimailla postikortteja ja piirustuksiaan näillä. Hinta ei ollut korkea ja vielä toimivat hyvin. Suuri ilo ja pieni hinta samassa paketissa.
- Porvoo, Finland - ()
4/5 Hauskat leimasimet, joista löytyy tärkeimmät Bullet Journaliin. Leimasin sotkee kuitenkin helposti ja kuvien ympärille jää neliönmalliset rajat. Plussaa hyvä värityyny.
- Vaasa, Finland - ()
3/5 Pienempiä nämä olivat kuin olisin kuvitellut. Muuten toimivat ja hauskat. Lapset tykkää leikkiä ja leimailla näillä eli ihan kannattava ostos tähän hintaan.
- Mäntsälä, Finland - ()
4/5 Hauskoja leimasimia lasten leikkiin tai koulutyötä piristämään. Kooltaan varsin pieniä mutta painojälki kuitenkin selkeä. Ja todella edullisesti.
- Klaukkala, Finland - ()
4/5 Me encantan estos tampones. La unica pega es que no venian con tinta y he tenido que comprarla a parte; pero son muy originales para decorar tus cartas o invitaciones.

Os lo recomiendo.
- Zaragoza, Spain - ()

Stämpelset trä

★★★★★
★★★★★
6 Produktomdömen

 • 30 dagars returrätt
Allmänt:

En vintage stil box med 12 stycken stämplar. Dekorera paket, brev och kort med dessa roliga stämplar. 


Specifikationer:
 • Storlek: 7x3x4CM