Humoristisk toa-sticker
Decorate your bathroom in simple way.

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Niko P.
    Niko P. (2014-12-13)
  • Produktfoto av Joona R.
    Joona R. (2013-12-28)

4/5 Tämä on mainio tarra vessanpönttöön. Huumoria ja iloa saa jokainen vessassakävijä. Saisi olla jotain vastaavia tarroja enemmän myynnissä. Suosittelen tätä.
- Helsinki, Finland - ()
5/5 kiva tarra otti hyvin kiinni hinta-laatu kohdallaan suosittelen joo vastasi odotutksiani wcn kannessa ainakin pysynyt kiinni.............................................
- Hämeenlinna, Finland - ()
2/5 Ostin tuotteen, sillä se oli todella hauska ja hieno. Tarkoitus oli laittaa se vessanpönttöön vieraiden ihmeteltäväksi. Ikävä kyllä tuote oli joko viallinen tai sitten muuten vain heikkolaatuinen ja se ei lähtenyt kunnolla irti paperistaan. Kun tarra ei irronnut tasaisesti niin se repeytyi ja meni pilalle.
- Jyväskylä, Finland - ()
3/5 Todella kallis tuote siihen nähden että on vain tarran palanen

liimapinta on hyvä ja kestävä ja tuote toimitettiin pahvien välissä joten ei ollut kuljetusvaurioitakaan. Hinta pitäisi olla maks 2.5€ tuommoisessa tuotteessa
- Kuivanto, Finland - ()
4/5 Erinomainen vessa käyntejä piristävä tarra. Mukavasti muuttaa vessan ilmettä.Pysynyt hyvin paikoillaan pöntön kannessa. Hintaansa nähden todella hyvä ostos.
- Maliskylä, Finland - ()
4/5 Kyllä piristää vierailijoiden vessakäyntejä tämä kovasti, ovat kehuneet kyllä. Naapuriki oli kateelliine et mistä hankittu, kovia hommia. eipä tuolla juurikaan mitään tee, mut onha tuo nyt jokajampan WeeCeen vakiovaruste.
- Lappeenranta, Finland - ()

Humoristisk toa-sticker

★★★★★
★★★★★
15 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt

Allmänt:

Dekorera ditt badrum på ett enkelt sätt.


Specifikationer:

  • Storlek: 28x28CM